Liczba postów: 309
Liczba wątków: 209
Reputacja:
43
Moim zdaniem każdy zasługuje na drugą szanse każdy popełnia błędy ale dlatego popełniamy te błędy żeby na drugi raz ich nie robić
"Uczymy się na swoich błędach" więc oczywiście jestem za tym by julka przynajmniej dostała UBA Ale wiem że administracja postąpi słusznie c;
To moje zdanie c; na ten temat..
Liczba postów: 614
Liczba wątków: 191
Momo nie bądź taki XD ub się należy
Liczba postów: 712
Liczba wątków: 39
Reputacja:
61
Staty dla osób korzystających z multi powinny być wyzerowane, to moje zdanie. Nie jestem dalej do końca pewny czy ub jest słuszny... Chociaż, ja też miałem bana i co? Nie chciało mi się pisać wątku na forum tylko 25 zyla poszło :p. Tobie też radzę bo zanim to się rozpatrzy, to minie pare dobrych dni.
Liczba postów: 614
Liczba wątków: 191
wiesz.. 25zl to troche duzo xD a pare dni wytrzymasz
Liczba postów: 949
Liczba wątków: 378
Reputacja:
97
Nie mam nic przeciwko do wyzerowania moich stat :/ zasłuzyłam xd Bardzo prosze o ub :c I jak jest taka potrzeba to tez wyzerowania stat
Never lose hope...
Liczba postów: 2,541
Liczba wątków: 215
Reputacja:
235
Unbana nie otrzymasz.
Na tym swoim multi nie dość że nabijałaś sobie staty to i mnie uraziłaś.
Na tym twoim multikoncie chciałam cię sprawdzić a ty co?
Proszę logi:
[22:291] [Client thread/INFO]: [CHAT] (All) [Lobby] nalagx35: OneillToFlak zostajesz sprawdzany podaj skype 2 minuty logout = ban
[22:292] [Client thread/INFO]: [CHAT] ----------------------------------------------------
[22:292] [Client thread/INFO]: [CHAT] Zamow Miecz Dusz!
[22:292] [Client thread/INFO]: [CHAT] Zniszcz wrogow Mieczem Dusz!
[22:292] [Client thread/INFO]: [CHAT] Szlachetny miecz o ogromnej sile!
[22:292] [Client thread/INFO]: [CHAT] ZAMOW Najlepszy Miecz a bedziesz mogl go uzyc w kazdej grze!
[22:292] [Client thread/INFO]: [CHAT] Wyslij SMS: AN1.TWOJNICK Na numer: 92045 (20zl netto)
[22:292] [Client thread/INFO]: [CHAT] ----------------------------------------------------
[22:29:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] (All) [Blue] OneillToFlak: Pierdol sie
Co myślisz że jak do mnie masz brak kultury na multi to twoje główne konto nie jest odpowiedzialne?
Nie.
Będę miła i zmienię ci powód bana na: Multikonta/oszukiwanie(wykorzystywanie multikonta do nabijania statów)/brak kultury do administracji :3
Pasuje?