Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MadiexPLban na pvp z kit za nic
Są różni cheaterzy na lobby 3 pvp z kit. A wy uważacie że Ci co mają haxy a nie którzy instalują żeby było sprawiedliwie to macie to gdzieś. Zainstalowałem cheaty bo nie można było grać. innym nie dajecie bana tylko nie którym. proszę o unbana bo to jest nie sprawiedliwe że inni mogą je mieć a inni nie.
Odpowiedz
Regulamin obowiązuje każdego.
Każdy cheater który gra na mcsurvi.pl wkrótce zakończy swoją przygodę z tym serwerem.
Może nie odrazu, ale zakończy.

/edit
Oraz w temacie jest " ban na pvp z kit za nic "
Jak to za nic?
Przecież się w wiadomości przyznałeś że jednak nie bez powodu.
Odpowiedz
(26-05-2016, 08:26 PM)Nalagx35 napisał(a): Regulamin obowiązuje każdego.
Każdy cheater który gra na mcsurvi.pl wkrótce zakończy swoją przygodę z tym serwerem.
Może nie odrazu, ale zakończy.

wiem o tym ale jak tu grać? nie da się! i banujecie osoby które chcą normalnie grać a nie z cheaterami. dlatego je instalują tak jak ja. nie rozumiecie ?
Odpowiedz
Od tego jest forum aby zgłaszać również graczy, widzisz cheatera? nagraj go.
I jeśli na filmie bądź ss będzie dowód że dana osoba łamie regulamin - dostanie zasłużoną karę. 
Każdy z nas w administracji robi co tylko może by ułatwić grę, wchodzimy na tryby, ogarniamy forum...
Pamiętaj my siedzimy nie tylko na pvp, jest wiele trybów.
Zenek lubi być na creative i chce aby tam też ktoś był bo strasznie dużo reklam oraz wulgaryzmów co mu utrudnia grę.
A Aśka lubi być na pvp i chce aby tam tez ktoś był bo dużo cheaterów.
Rozdzielić się nie mogę, inni również.

Każdy swój wolny czas dzielimy tak aby być na większości trybach i trochę popilnować...
Aby być aktywnym chociażby na tej połowie serwera.
Odpowiedz
MadiexPL musisz się z tym pogodzić. Mnie to wkurzało to startuje na Jr.moda Wink
Odpowiedz
(26-05-2016, 09:06 PM)Tigerxx56 napisał(a): MadiexPL musisz się z tym pogodzić. Mnie to wkurzało to startuje na Jr.moda Wink

jak nie skradziono konto to ban. niech to ogarną
Odpowiedz
(26-05-2016, 08:44 PM)Nalagx35 napisał(a): Od tego jest forum aby zgłaszać również graczy, widzisz cheatera? nagraj go.
I jeśli na filmie bądź ss będzie dowód że dana osoba łamie regulamin - dostanie zasłużoną karę. 
Każdy z nas w administracji robi co tylko może by ułatwić grę, wchodzimy na tryby, ogarniamy forum...
Pamiętaj my siedzimy nie tylko na pvp, jest wiele trybów.
Zenek lubi być na creative i chce aby tam też ktoś był bo strasznie dużo reklam oraz wulgaryzmów co mu utrudnia grę.
A Aśka lubi być na pvp i chce aby tam tez ktoś był bo dużo cheaterów.
Rozdzielić się nie mogę, inni również.

Każdy swój wolny czas dzielimy tak aby być na większości trybach i trochę popilnować...
Aby być aktywnym chociażby na tej połowie serwera.

a jak mi skradziono konto to nic nie zrobiliście. no i co ? dalej czekam na odp.
Odpowiedz
Słuchaj w regulaminie jest cheaty = ban więc nie rozumiem tego wątku zupełnie przyznałeś się do cheatów a jeśli chodzi o twoje pytanie jak tu grać możesz nagrać cheatera programem np. bandicam więc dla mnie wątek do zamkniecia i nie powinienies prosić o ub.
Pomogłem? Daj repke Big Grin
[Obrazek: tgEkA6l.gif?1]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości