Liczba postów: 8
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Są różni cheaterzy na lobby 3 pvp z kit. A wy uważacie że Ci co mają haxy a nie którzy instalują żeby było sprawiedliwie to macie to gdzieś. Zainstalowałem cheaty bo nie można było grać. innym nie dajecie bana tylko nie którym. proszę o unbana bo to jest nie sprawiedliwe że inni mogą je mieć a inni nie.
Liczba postów: 2,541
Liczba wątków: 215
Reputacja:
235
Regulamin obowiązuje każdego.
Każdy cheater który gra na mcsurvi.pl wkrótce zakończy swoją przygodę z tym serwerem.
Może nie odrazu, ale zakończy.
/edit
Oraz w temacie jest " ban na pvp z kit za nic "
Jak to za nic?
Przecież się w wiadomości przyznałeś że jednak nie bez powodu.
Liczba postów: 2,541
Liczba wątków: 215
Reputacja:
235
Od tego jest forum aby zgłaszać również graczy, widzisz cheatera? nagraj go.
I jeśli na filmie bądź ss będzie dowód że dana osoba łamie regulamin - dostanie zasłużoną karę.
Każdy z nas w administracji robi co tylko może by ułatwić grę, wchodzimy na tryby, ogarniamy forum...
Pamiętaj my siedzimy nie tylko na pvp, jest wiele trybów.
Zenek lubi być na creative i chce aby tam też ktoś był bo strasznie dużo reklam oraz wulgaryzmów co mu utrudnia grę.
A Aśka lubi być na pvp i chce aby tam tez ktoś był bo dużo cheaterów.
Rozdzielić się nie mogę, inni również.
Każdy swój wolny czas dzielimy tak aby być na większości trybach i trochę popilnować...
Aby być aktywnym chociażby na tej połowie serwera.
Liczba postów: 55
Liczba wątków: 19
Reputacja:
3
Słuchaj w regulaminie jest cheaty = ban więc nie rozumiem tego wątku zupełnie przyznałeś się do cheatów a jeśli chodzi o twoje pytanie jak tu grać możesz nagrać cheatera programem np. bandicam więc dla mnie wątek do zamkniecia i nie powinienies prosić o ub.
Pomogłem? Daj repke