Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
xXLamaxddxXRekrutacja
1. Prefix wątku o Rangę : [Jr.Mod]xXLamaxddXx

2. Twój NICK i imię:imie Kamil ,nick xXLamaxddXx

3. Wiek:17

4. Ile grasz w Minecraft?: z 6-8lat

5. Co zamierzasz zrobić jako Jr. Mod?Tongueomagać rozbudowywać serwer i pomagać graczą naszym na serwerze

6. Posiadasz sprawny mikrofon oraz program TeamSpeak3? ( ostateczna rekrutacja na TS3 ! ) :Tak posiadam

7. Napisz parę ZDAŃ o sobie: Mieszkam w Krakowie interesuję się astronomią i mechaniką Lubie pomagać gracza na serwerze I Raguję na serwerze jak ktoś Przeklina na kogoś i daje mu mute na 1 minutę

Więc kończę 2 podanie nwm tak dla zachęty Tongue

Czesc, jestem Kamil
Moj nick z gry to "xXLamaxX" Wink
Mam 15 lat.
Ile gram? Przerwy byly ale pamietam pierwsza stycznosc z ta gra miala miejsce kiedy najnowszą wersja byla beta 1.4 !
Jak gracz poprosi o moderatora, hymm:
- Jezeli zrobi to raz poprostu go uswiadomie ze nie, nie dostanie, "administracja nie rozdaje itemow ani rang" i odemnie tego nie dostanie jezeli rekrutacja bedzie otwarta odesle go do forum.
- Jezeli to bedzie sie powtarzac zareaguje tutaj juz uzywajac np. warn'ow , dostanie warna.
- Jezli o to nie pomoze, i do tego dojdzie wyzywanie slowami typu [Cenzura].. zakonczy sie to czasowym wyciszeniem.

Lubie poswiecac sie komputerowi Wink "moze az za duzo"
Potrafie pisac skrypty do pluginu skript "nie potrfie jeszcze tylko uzyc w pelni "loopu" i calych jego funkcji
Bardzo dobrze znam komendy, nie ja sie nie wychwalam ale znam je poprostu bardzo dobrze. Takze te ktore nie sa komendami podstawowymi i naleza do innych pluginow.
samych pluginow znam bardzo duzo Smile
I potrafie ich uzywac..

Jak by juz tak trzeba bylo mozna by uzyc kochanego "grave bota" ale nie wiem czy to konieczne, znajomym juz powiedzialem o serwerze szmat czasu temu, wiec nie mam zabardzo jak w mniej agresywny sposob rozreklamowac.

Jeszcze zostaje nagranie reklamy Wink na kanal na YT posiadam 204 subskrybcje, jezeli moja kandydatura na moderatora sie nie powiedzie mogl bym startowac na YT-bera.

Jak tylko mam okazje daje "dixay" na mclista i gwiazdki na minecraft list Wink
PODANIE ODRZUCONE

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do Archiwum.

Prawdopodobne przyczyny Odrzucenia podania (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojego podania !)

1. Zbyt mała znajomości pluginów
2. Nie mieszczenia się w przedziale wiekowym (Minimum 13 lat!)
3. Niedostatecznie długi staż/zasługi w grze Minecraft
4. Brak umiejętności czytania ze zrozumieniem!
5. Brak Mikrofonu lub TeamSpeak3
6.Brak minimalnej ilości postów/wątków.

Kolejne podanie możesz napisać dopiero za 30 dni !
Jeszcze się podszywa, co ty chciałeś osiągnąć? Nie wiem...
[Obrazek: image.php?di=KUTE]
Potrzebujesz Pomocy? Kliknij mój skin aby wysłać mi Prywatną Wiadomość. Opisz swój 
problem lub pytanie, a ja na pewno ci odpiszę.
Wątek został przeniesiony do kosza.

Prawdopodobne przyczyny : 

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
[Obrazek: image.php?di=KUTE]
Potrzebujesz Pomocy? Kliknij mój skin aby wysłać mi Prywatną Wiadomość. Opisz swój 
problem lub pytanie, a ja na pewno ci odpiszę.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości