Rekrutacja - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: Wysypisko miejsce (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=54) +--- Dział: KOSZ (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=55) +--- Wątek: Rekrutacja (/showthread.php?tid=2068) |
Rekrutacja - xXLamaxddxX - 28-07-2015 1. Prefix wątku o Rangę : [Jr.Mod]xXLamaxddXx 2. Twój NICK i imię:imie Kamil ,nick xXLamaxddXx 3. Wiek:17 4. Ile grasz w Minecraft?: z 6-8lat 5. Co zamierzasz zrobić jako Jr. Mod?omagać rozbudowywać serwer i pomagać graczą naszym na serwerze 6. Posiadasz sprawny mikrofon oraz program TeamSpeak3? ( ostateczna rekrutacja na TS3 ! ) :Tak posiadam 7. Napisz parę ZDAŃ o sobie: Mieszkam w Krakowie interesuję się astronomią i mechaniką Lubie pomagać gracza na serwerze I Raguję na serwerze jak ktoś Przeklina na kogoś i daje mu mute na 1 minutę Więc kończę 2 podanie nwm tak dla zachęty Czesc, jestem Kamil Moj nick z gry to "xXLamaxX" Wink Mam 15 lat. Ile gram? Przerwy byly ale pamietam pierwsza stycznosc z ta gra miala miejsce kiedy najnowszą wersja byla beta 1.4 ! Jak gracz poprosi o moderatora, hymm: - Jezeli zrobi to raz poprostu go uswiadomie ze nie, nie dostanie, "administracja nie rozdaje itemow ani rang" i odemnie tego nie dostanie jezeli rekrutacja bedzie otwarta odesle go do forum. - Jezeli to bedzie sie powtarzac zareaguje tutaj juz uzywajac np. warn'ow , dostanie warna. - Jezli o to nie pomoze, i do tego dojdzie wyzywanie slowami typu [Cenzura].. zakonczy sie to czasowym wyciszeniem. Lubie poswiecac sie komputerowi Wink "moze az za duzo" Potrafie pisac skrypty do pluginu skript "nie potrfie jeszcze tylko uzyc w pelni "loopu" i calych jego funkcji Bardzo dobrze znam komendy, nie ja sie nie wychwalam ale znam je poprostu bardzo dobrze. Takze te ktore nie sa komendami podstawowymi i naleza do innych pluginow. samych pluginow znam bardzo duzo Smile I potrafie ich uzywac.. Jak by juz tak trzeba bylo mozna by uzyc kochanego "grave bota" ale nie wiem czy to konieczne, znajomym juz powiedzialem o serwerze szmat czasu temu, wiec nie mam zabardzo jak w mniej agresywny sposob rozreklamowac. Jeszcze zostaje nagranie reklamy Wink na kanal na YT posiadam 204 subskrybcje, jezeli moja kandydatura na moderatora sie nie powiedzie mogl bym startowac na YT-bera. Jak tylko mam okazje daje "dixay" na mclista i gwiazdki na minecraft list Wink RE: Rekrutacja - MrVivoX - 28-07-2015 PODANIE ODRZUCONE
-=Administracja=-
Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do Archiwum.
Prawdopodobne przyczyny Odrzucenia podania (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojego podania !)
1. Zbyt mała znajomości pluginów
2. Nie mieszczenia się w przedziale wiekowym (Minimum 13 lat!)
3. Niedostatecznie długi staż/zasługi w grze Minecraft
4. Brak umiejętności czytania ze zrozumieniem!
5. Brak Mikrofonu lub TeamSpeak3
6.Brak minimalnej ilości postów/wątków.
Kolejne podanie możesz napisać dopiero za 30 dni !
RE: Rekrutacja - lamaxdgg - 28-07-2015 Jeszcze się podszywa, co ty chciałeś osiągnąć? Nie wiem... RE: Rekrutacja - lamaxdgg - 28-07-2015 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |