Liczba postów: 54
Liczba wątków: 35
Reputacja:
6
28-08-2017, 04:56 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-08-2017, 04:56 PM przez miki8203.)
po pierwsze nie wiem co to sa logi i do czego sluza
po drugie mam tylko jednego kompa
odpus se i zobaczymy jak administracja odpowie na ten temat
Liczba postów: 222
Liczba wątków: 28
Reputacja:
46
Ja myśle że można odrzucić skargę... Robiąc fałszywę skargi tak jak crazycrafter pisał wprowadzasz administrację w bład.
Daj mi repkę... dla ciebie to nic a dla mnie dużo
Liczba postów: 116
Liczba wątków: 49
Reputacja:
9
Skończcie nabijać posty, napisał skargę? Skarga zostanie rozpatrzona, czekajcie na wynik całej sprawy.
Liczba postów: 217
Reputacja:
37
Sory że się jeszcze wtrące ale można sprawdzić kiedy się edytuje logi a taką czcionkę nie jest trudno zrobić, wystarczy trochę czasu.
Liczba postów: 217
Reputacja:
37
29-08-2017, 02:48 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-08-2017, 02:52 PM przez szumiel.)
Szumiel prawda z tą czcionką ale problem by był z teksturą chatu
[/quote]
Wystarczy w Gimpie powycinać każdą literę po pixelach (wystarczy kilka ss z wiadomości msg) potem zmierzyć odległość pomiędzy literami, wyrazami i ułożyć litery tak aby tworzyły zdanie. Wszystko trzeba robić na dużym przybliżeniu i tyle. Trochę dużo roboty ale ja innego pomysłu nie mam.
@UP jeszcze wygładzić krawędzie
Liczba postów: 456
Liczba wątków: 209
Reputacja:
93
29-08-2017, 04:16 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-08-2017, 04:16 PM przez raki123.)
(28-08-2017, 04:36 PM)miki8203 napisał(a): ja dostalem unbana bo administrator sprawdzal i potwierdzil ze tego nie napisalem jak bys z nami gadal na ts3 to bys wiedzial i bys sie teraz nie prul
po pierwsze jezeli udowodniono podrobionego ss z tamtej skargii bo logi sie zgadzaly z tamtego dnia ale za to nie bylo tego co bylo na tamtym ss to czemu xmat nie ma bana przeciez to jest wprowadzanie administracji w blad a po drugie z tego co wiem zmienne ip jest zabronione a ty wlasnie je masz
zaczekajmy na wypowiedz administracji ;3
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Liczba postów: 456
Liczba wątków: 209
Reputacja:
93
xmat wiesz ze masz perma?
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)