Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LoondyUnban
Twój nick:Loondy
Data i godzina nadania kary:02-01-2017, 09:39 PM
Opis sytuacji:Zeskoczyłem ze spawna uderzyłem 2 razy kolesia ,dostałem wtedy laga bo wyskoczyła mi aktualizacja Windowsa, jak już ją odstawiłem to się dowiedziałem żę dostałem bana za kill aure , którą nie posiadam
Wytłumaczenie: pisze poniewąż jej nie posiadam i nie posiadałem oraz mam na tym koncie rangę pro i mam 9 klas chce je bardzo odzyskać bo zajęło mi
zdobywanie ich powyżej 3 dni
tryb: pvp z kitami
Powód kary (ScreenSHot, filmik): no i tu mam problem ponieważ z szybkości zaistniałej sytuacji nie dałem rady zrobić
obrońca: Masa860 widział że nic nie mam oraz walczył ze mną i napisał że nic nie mam
kontakt: rutra ikcesaip skype
pisałem już kilka dni temu ale nie zauważyłem że napisałem bezpośrednio

Z poważaniem loondy
Tutaj chodzi nie o wstawienie ss'a w momencie bana tylko wstaw ss tego co ci się pojawia jak próbujesz wejść na serwer.

wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^
aaaa k już robie

jak się robi screena pisze mi że numer 92045
(04-02-2017, 05:58 PM)Loondy napisał(a): Twój nick:Loondy
Data i godzina nadania kary:02-01-2017, 09:39 PM
Opis sytuacji:Zeskoczyłem ze spawna uderzyłem 2 razy kolesia ,dostałem wtedy laga bo wyskoczyła mi aktualizacja Windowsa, jak już ją odstawiłem to się dowiedziałem żę dostałem bana za kill aure , którą nie posiadam
Wytłumaczenie: pisze poniewąż jej nie posiadam i nie posiadałem oraz mam na tym koncie rangę pro i mam 9 klas chce je bardzo odzyskać bo zajęło mi
zdobywanie ich powyżej 3 dni
tryb: pvp z kitami
Powód kary (ScreenSHot, filmik): no i tu mam problem ponieważ z szybkości zaistniałej sytuacji nie dałem rady zrobić
obrońca: Masa860 widział że nic nie mam oraz walczył ze mną i napisał że nic nie mam
kontakt: rutra ikcesaip skype
pisałem już kilka dni temu ale nie zauważyłem że napisałem bezpośrednio

Z poważaniem loondy

Loondy to osoba, która nie potrafi zrobić screena i wielu innych łatwych rzeczy, poniewiaż jest rudy. Instalować cheatów też nie potrafi, więc prosze o odbanowanie go. Big Grin
(05-02-2017, 12:06 PM)Loondy napisał(a): aaaa k już robie

jak się robi screena pisze mi że numer 92045
Słuchaj nie pomagasz.
Robisz screena a nie piszesz urywek.
Screena wrzuć na zapodaj.net czy imgur.com i wyślij tu link.

Wysłane z mojego Picasso przy użyciu Tapatalka

[Obrazek: GvzzU6a.jpg]

Brak aktywności autora.
//Zamykam.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!

[Obrazek: qgj0tdY.gif]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości