Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WOJLOLXDxluga :(
Photo 
Twój nick:WOJLOLXD
  Nick Oskarżonego:xLuga
  Powód:nie zwracanie uwagi na prośby o sprawdzeniu oraz śmianie się że jakiś gracz ze speed mainem zniszczył 2 nexy.
  Tryb, na którym się to wydarzyło:Anihilacja 1
  Godzina, data:21:10
  Krótki opis sytuacji:jestem sobie na anihilacji i pytam się lugi czy sprawdzi gracza o nicku did33 nic nie odpisuje więc prosze ponownie lecz nadal nic w tym czasie did33 zniszczył na speedmaicie 1 nexa a potem jakiś drugi speedmain zniszczył jego a ona na to nie zaregowała
  [Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik):Twój nick:

)
Nie ma dowodu.
[img=0x114]http://25.media.tumblr.com/b6efd84530496b01309b161be4929b51/tumblr_mofllugd6u1snsba1o1_500.gif[/img]
mam lecz był za duży
Photo 
[email=wojlolxd@onet.pl]wojlolxd@onet.pl moge tobie wysłać jak chcesz :3
Gdzie się śmieję powiedz mi? Przejrzałam sobie logi i znalazłam to:
[21:03:24] [Client thread/INFO]: [CHAT] (All) [Lobby] WOJLOLXD: xLuga dlaczego największy cheater nadal gra?
Skąd mam wiedzieć, kto jak nicku nie podajesz? Nie czytam Wam w myślach. A gdzie się śmiałam, że ktoś Wam zniszczył kamień dusz? Bo nie wiem za bardzo o co chodzi.
A jeśli chodzi o to:
[21:04:18] [Client thread/INFO]: [CHAT] (All) [Lobby] WOJLOLXD: jest taki did33
[21:04:19] [Client thread/INFO]: [CHAT] (All) [Lobby] xLuga: xD
To wcześniejsze wytłumaczy:
[21:04:05] [Client thread/INFO]: [CHAT] (All) [Lobby] xLuga: Ale wincej hehe
[21:04:09] [Client thread/INFO]: [CHAT] (All) [Lobby] ges: Edward
[21:04:12] [Client thread/INFO]: [CHAT] (All) [Lobby] ges: i widzisz cos narobil
[21:04:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] ----------------------------------------------------
[21:04:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] Zamow range (V.I.P) Otrzymasz wyroznienie na czacie oraz mozliwosc uzywania komend /UZBROJENIE i /NARZEDZIA w KAZDEJ grze! Wystarczy zostac VIPEM!
[21:04:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] WYSLIJ SMS: AH1.TWOJNICK
[21:04:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] NA NUMER: 92045 (Koszt: 20zl netto)
[21:04:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] ----------------------------------------------------
[21:04:16] [Client thread/INFO]: [CHAT] (All) [Lobby] ges: ;cc
"Zaśmiałam" się z wypowiedzi gesa, a nie z tego, że ktoś Wam zniszczył Nexus. ;-;
Następnym razem napisz mi na pw, mam chat zmniejszony i nie widzę pojedynczych wiadomości, tym bardziej, że po chwili było ogłoszenie:
[21:04:20] [Client thread/INFO]: [CHAT] * WPROWADZILISMY ALTERNATYWE DLA ZAKUPOW SMS! *
[21:04:20] [Client thread/INFO]: [CHAT] * OD TERAZ ZA PSC LUB PRZELEW ZAKUPISZ $ I VIPY *
[21:04:20] [Client thread/INFO]: [CHAT] * NA STRONIE HTTP://MCSURVI.PL/sklep *
[21:04:22] [Client thread/INFO]: [CHAT] (All) [Lobby] EdwardSzalony: to wyślij mi jak się nie zgodzi
Następnym razem pisz mi na msg, zwracam wtedy bardziej uwagę na chat. Za szybko mi po prostu to zniknęło z pola widzenia. Następnym razem będę się bardziej przyglądać chatu, a gracza sprawdzę jak będzie na serwerze.
[Obrazek: qgj0tdY.gif]
Ja podawałem jego nick
----------------------------------------------------------------------------------
            Big Grin Daj repkę jeśli pomogłem +1 Cool
W czym jest problem ze admin nie zrobi wszystkiego W TEJ CHWILI bo ma też inne rzeczy do zrobienia.
W takich sytuacjach radze poczekać aż admin zajmie się tą sprawą i nie oczekiwać w tym momencie odpowiedzi.
Ps. Cierpliwość to podstawa. polecam ją na przyszłość.
No właśnie,administracja ma wieksze sprawy na głowie.Wszystkiego nie zrobią i sie nie rozdwoją.

Pozdrawiam

Inkus aka pasztecik ;33

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości