![]() |
xluga :( - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: Forum Ogólne (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Skargi / Odbanowania (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=137) +---- Dział: Archiwum (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=129) +---- Wątek: xluga :( (/showthread.php?tid=10239) |
xluga :( - WOJLOLXD - 09-12-2016 Twój nick:WOJLOLXD Nick Oskarżonego:xLuga Powód:nie zwracanie uwagi na prośby o sprawdzeniu oraz śmianie się że jakiś gracz ze speed mainem zniszczył 2 nexy. Tryb, na którym się to wydarzyło:Anihilacja 1 Godzina, data:21:10 Krótki opis sytuacji:jestem sobie na anihilacji i pytam się lugi czy sprawdzi gracza o nicku did33 nic nie odpisuje więc prosze ponownie lecz nadal nic w tym czasie did33 zniszczył na speedmaicie 1 nexa a potem jakiś drugi speedmain zniszczył jego a ona na to nie zaregowała [Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik):Twój nick: ) RE: xluga :( - Nysia ツ - 09-12-2016 Nie ma dowodu. RE: xluga :( - WOJLOLXD - 09-12-2016 mam lecz był za duży RE: xluga :( - WOJLOLXD - 09-12-2016 [email=wojlolxd@onet.pl]wojlolxd@onet.pl moge tobie wysłać jak chcesz :3 RE: xluga :( - xLuga - 09-12-2016 Gdzie się śmieję powiedz mi? Przejrzałam sobie logi i znalazłam to: [21:03:24] [Client thread/INFO]: [CHAT] (All) [Lobby] WOJLOLXD: xLuga dlaczego największy cheater nadal gra? Skąd mam wiedzieć, kto jak nicku nie podajesz? Nie czytam Wam w myślach. A gdzie się śmiałam, że ktoś Wam zniszczył kamień dusz? Bo nie wiem za bardzo o co chodzi. A jeśli chodzi o to: [21:04:18] [Client thread/INFO]: [CHAT] (All) [Lobby] WOJLOLXD: jest taki did33 [21:04:19] [Client thread/INFO]: [CHAT] (All) [Lobby] xLuga: xD To wcześniejsze wytłumaczy: [21:04:05] [Client thread/INFO]: [CHAT] (All) [Lobby] xLuga: Ale wincej hehe [21:04:09] [Client thread/INFO]: [CHAT] (All) [Lobby] ges: Edward [21:04:12] [Client thread/INFO]: [CHAT] (All) [Lobby] ges: i widzisz cos narobil [21:04:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] ---------------------------------------------------- [21:04:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] Zamow range (V.I.P) Otrzymasz wyroznienie na czacie oraz mozliwosc uzywania komend /UZBROJENIE i /NARZEDZIA w KAZDEJ grze! Wystarczy zostac VIPEM! [21:04:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] WYSLIJ SMS: AH1.TWOJNICK [21:04:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] NA NUMER: 92045 (Koszt: 20zl netto) [21:04:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] ---------------------------------------------------- [21:04:16] [Client thread/INFO]: [CHAT] (All) [Lobby] ges: ;cc [21:04:18] [Client thread/INFO]: [CHAT] (All) [Lobby] WOJLOLXD: jest taki did33 [21:04:19] [Client thread/INFO]: [CHAT] (All) [Lobby] xLuga: xD "Zaśmiałam" się z wypowiedzi gesa, a nie z tego, że ktoś Wam zniszczył Nexus. ;-; Następnym razem napisz mi na pw, mam chat zmniejszony i nie widzę pojedynczych wiadomości, tym bardziej, że po chwili było ogłoszenie: [21:04:18] [Client thread/INFO]: [CHAT] (All) [Lobby] WOJLOLXD: jest taki did33 [21:04:19] [Client thread/INFO]: [CHAT] (All) [Lobby] xLuga: xD [21:04:20] [Client thread/INFO]: [CHAT] * WPROWADZILISMY ALTERNATYWE DLA ZAKUPOW SMS! * [21:04:20] [Client thread/INFO]: [CHAT] * OD TERAZ ZA PSC LUB PRZELEW ZAKUPISZ $ I VIPY * [21:04:20] [Client thread/INFO]: [CHAT] * NA STRONIE HTTP://MCSURVI.PL/sklep * [21:04:22] [Client thread/INFO]: [CHAT] (All) [Lobby] EdwardSzalony: to wyślij mi jak się nie zgodzi Następnym razem pisz mi na msg, zwracam wtedy bardziej uwagę na chat. Za szybko mi po prostu to zniknęło z pola widzenia. Następnym razem będę się bardziej przyglądać chatu, a gracza sprawdzę jak będzie na serwerze. RE: xluga :( - bartixraft112 - 10-12-2016 Ja podawałem jego nick RE: xluga :( - _Angela_0 - 10-12-2016 W czym jest problem ze admin nie zrobi wszystkiego W TEJ CHWILI bo ma też inne rzeczy do zrobienia. W takich sytuacjach radze poczekać aż admin zajmie się tą sprawą i nie oczekiwać w tym momencie odpowiedzi. Ps. Cierpliwość to podstawa. polecam ją na przyszłość. RE: xluga :( - Inkacz - 10-12-2016 No właśnie,administracja ma wieksze sprawy na głowie.Wszystkiego nie zrobią i sie nie rozdwoją. Pozdrawiam Inkus aka pasztecik ;33 |