Liczba postów: 6
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Hej,
proponuję, aby na ahinilacji można było odblokować 1 klasę za darmo (tylko raz!) myślę, że by to trochę pomogło.
Pozdrawiam, zolnierzyk
Liczba postów: 2,988
Liczba wątków: 29
Reputacja:
297
Wojownik jest za darmo ;p
Więc, masz swoją darmową klasę. Na inne możesz nazbierać pieniądze, lub kupić na sms ;-;
wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(*)
Liczba postów: 614
Liczba wątków: 191
Akurat w tej kwestii zgodzę się z szumielem.
Gdyby była opcja dodatkowej free klasy zapewne wszyscy brali by ninje a wtedy gra byla by nudniejsza.
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Zaraz.... jak to się mówi? Jestem z... starszego pokolenia. Grałem na STAREJ ANIHILACJI, nie WOJOWNIKACH DUSZ , więc wtedy miałem wszystkie klasy unlock (nie było ninjy) i serwer nie był nastawiony na trzepanie hajsu ;-;
Liczba postów: 2,045
Liczba wątków: 61
Reputacja:
138
Serwer nie jest nastawiony na trzepanie hajsu, Banan to wiele razy udowadniał jak grał na liveach bez ninjia. Sam nazbierałem na 3 klasy a rangi nie mam. Szczególnie wtedy gra się nudziła, bez celu.
Liczba postów: 246
Liczba wątków: 78
(26-06-2016, 04:34 PM)TiTeczek napisał(a): Serwer nie jest nastawiony na trzepanie hajsu, Banan to wiele razy udowadniał jak grał na liveach bez ninjia. Sam nazbierałem na 3 klasy a rangi nie mam. Szczególnie wtedy gra się nudziła, bez celu.
Ni masz racji
Reputacja:
297
Nie chcę ci nic mówić ender ale banan głównie utrzymuje serwer, gdyby nie vipy to by już serwa nie było. A co do dodatkowej klasy to masz na początku wojownika, to powinno wystarczyć. Mój brat musi od nowa zbierać $ bo mieliśmy włam na konto i nie mamy hasła. I już po tygodniu mam 9k
wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(")
Liczba postów: 51
Liczba wątków: 7
Reputacja:
2
Jestem na NIE !
Po to są klasy by na nie zasłużenie uzbierać !
Reputacja:
297
Temat chyba do zamkniecia ;-;
Ps. Titek o co cho z tą maszynką???
wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(")