Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zolnierzykPropozycja
Hej,
proponuję, aby na ahinilacji można było odblokować 1 klasę za darmo (tylko raz!) myślę, że by to trochę pomogło.
Pozdrawiam, zolnierzyk
Wojownik jest za darmo ;p
Więc, masz swoją darmową klasę. Na inne możesz nazbierać pieniądze, lub kupić na sms ;-;

wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(*)
Akurat w tej kwestii zgodzę się z szumielem.
Gdyby była opcja dodatkowej free klasy zapewne wszyscy brali by ninje a wtedy gra byla by nudniejsza.
Zaraz.... jak to się mówi? Jestem z... starszego pokolenia. Grałem na STAREJ ANIHILACJI, nie WOJOWNIKACH DUSZ , więc wtedy miałem wszystkie klasy unlock (nie było ninjy) i serwer nie był nastawiony na trzepanie hajsu ;-;
Serwer nie jest nastawiony na trzepanie hajsu, Banan to wiele razy udowadniał jak grał na liveach bez ninjia. Sam nazbierałem na 3 klasy a rangi nie mam. Szczególnie wtedy gra się nudziła, bez celu.

[Obrazek: GvzzU6a.jpg]

(26-06-2016, 04:34 PM)TiTeczek napisał(a): Serwer nie jest nastawiony na trzepanie hajsu, Banan to wiele razy udowadniał jak grał na liveach bez ninjia. Sam nazbierałem na 3 klasy a rangi nie mam. Szczególnie wtedy gra się nudziła, bez celu.
Ni masz racji
Nie chcę ci nic mówić ender ale banan głównie utrzymuje serwer, gdyby nie vipy to by już serwa nie było. A co do dodatkowej klasy to masz na początku wojownika, to powinno wystarczyć. Mój brat musi od nowa zbierać $ bo mieliśmy włam na konto i nie mamy hasła. I już po tygodniu mam 9k

wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(")
Jestem na NIE !

Po to są klasy by na nie zasłużenie uzbierać !
Nie mam racji? Postaw serwer na 1k slotów, maszynę z dedyka i sobie opłacaj Wink zobaczymy ile wytrzyma bez kupowania Vipów.

[Obrazek: GvzzU6a.jpg]

Temat chyba do zamkniecia ;-;
Ps. Titek o co cho z tą maszynką???

wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(")

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości