26-01-2017, 09:57 AM
Geniuszu była zrobiona platforma z której dało się dorzucić pomysl..
[Skarga] 1julia1
|
26-01-2017, 09:57 AM
Geniuszu była zrobiona platforma z której dało się dorzucić pomysl..
26-01-2017, 10:28 AM
Chetnie porozmawiam po rozpatrzeniu skargi przez Administrację (widze ze skonczyly sie argumenty )
W skardze ma być zawarty dowód.
Masz 24h na jego dołączenie, inaczej skarga wyląduje w koszu. Wiadomości poboczne proszę zostawić dla siebie, lub komunikować się na Pw. Nie chcę żadnych pomówień, świadków tylko jawne dowody.
26-01-2017, 11:20 AM
Zacznijmy od tego , że ŻADEN administrator nie ma obowiązku spełniać swoją role na serwerze 24h. SnickersGamerPL postepuje jak chce każdy ma inne możliwości. Także miałam taką sytuacje. Okazało sie ze administratorzy nie mają obowiązku 24h pilnować. Może 1julia1 była zmęczona? Trzeba brać pod uwagę że trudno sie sprawdza z wyciszonym mikrofonem. Miała prawo powiedziec ze aktualnie nie może Mogła? Mogła. Jaki w tym problem.
26-01-2017, 11:32 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-01-2017, 11:35 AM przez AhmedmaSkrypty.)
Dowody są logi zobacz sobie reszty sami nie mozemy sprawdzic tylko admin w logach serwerowych a dokladnie ten co ma kontrole nad plikami serwerowymo Angelo ona napisala ze chciala sobie zwyczajnie pograc a potem ze stara sie kazdemu pomóc wiemy ze jestes jej kolezanką i bedziesz jej bronic zachęcam do patrzenia obiektywnie na tą sprawe. Raczej nie byla zmeczona bo miala na tyle sił o 2:00 w nocy zeby pisac w tym wątku
26-01-2017, 12:19 PM
Dowody masz, jest link do imgura do zdjęć z logami z servera..
26-01-2017, 02:51 PM
Skarga została napisana. Dowody zostały podane. Czekamy na rozpatrzenie sprawy przez osoby odpowiedzialne za sprawdzanie skarg na administrację.
26-01-2017, 03:09 PM
Co ty rozpatrzec?
Nie każdy jr.mod musi sprawdzać graczy , których zglaszacie. Większość z nich jest czysta i po prostu lepiej się od was bije. W gildii była , ale już nie jest. Każdy popełnia błędy, czasem z niewiedzy. W logach widać tylko wasze natręctwo w stosunku do 1julia1.
26-01-2017, 03:26 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-01-2017, 03:34 PM przez AhmedmaSkrypty.)
:V tak czysta gdy bije przez sciane napewno to znaczy ze jest czysty załozył mi strefe przez cobbla na cuboidzie btw prosze sie nie wypowiadać jezeli nie jesteś związany ze skargą to ze jesteś jr modem nie usprawiedliwia cie do pisania jezeli tak prosze podać punkt w regulaminie który cie do tego upoważnia wniosek jest jeden nie było cie nie wypowiadaj sie bo pleciesz głupoty mowimy prosto chcemy by Głowny Administrator sprawdził logi bo tam bedzie pokazane jakie komendy uzywała 1julia1. Dalej argumentować sie nie będe bo w większosci są tu osobe 12-14 letnie a z takimi to ciężko coś przedyskutować.
Edit: Proponuje rozmowe na ts miedzy nami a 1julia1 razem z Adminem który ma dostęp do logów serwerowych. Chuck co do ciebie jak ich nazwała to są ich przyjaciele o dziwo nie chciala ich sprawdzać a nas odrazu sprawdzała jak napisali bo dostał strefe i zaczął płakać. gdy zaczął mnie bić przez sciane pisalem do niej o tym ona miala to kompletnie w 4 literach a ten pan dalej mnie bił przez sciane musiałem sie wkopać pod obsa zeby mnie nie bił i kazdy mądrzejszy osobnik który jednak zna sie troche na psychologii moze stwierdzić ze to jest zwykłe kolesiostwo ja mowie prosto tej sprawy tak nie zostawie teraz zostało tylko czekać na Admina z dostępem do logów i niech sprawdzi komendy uzywane przez 1Julcia1 miedzy 22:40 a 23:10 wszystko wyjdzie wtedy na jaw a co do waszych pomówien o to ze ma prawo nie sprawdzać i była zmeczona? to w takim razie jaka jest jej rola na tym serwerze? a zmęczona nie była bo siedziała do 2:00 nie dawając rodzinie spać XD
26-01-2017, 03:43 PM
Chuck to akurat nas co chwilę zgłaszano i sprawdzano na tsie nawet podczas klepy o 2 w nocy. Jak my zgłosiliśmy xDjeb'a to jest wielki problem. To nie wygląda jak faworka?
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|