28-12-2017, 10:52 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-12-2017, 11:04 PM przez patrykoooo.)
(02-12-2017, 11:18 AM)_Maciek_1337_ napisał(a): Twój nick na serwerze:M4ci3k1337_
Zainteresowania: Piłka nożna,informatyka,rap.
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze?:Gram już około roku.
Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? Pvp Clasic, WaterBlock
Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: WaterBlock
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: około 2-4h dziennie
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Owszem, zgłaszam błędy, Graczy którzy łamią regulamin i pomagam graczom początkującym.
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? Uważam, że jestem odpowiedzialny, Upominam Graczy jak używają wulgarnych słów i jestem chętny do pomocy
Życzę innym powodzonka ;*
(02-12-2017, 11:18 AM)patrykoooo napisał(a): Twój nick na serwerze:patrykoooo
Zainteresowania: Piłka nożna,minecraft
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze?:2- lata
Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? anihilacja
Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: anihilacja
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: ze względu na problemy rodzinne tylko w weekendy
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? i pomagam graczom początkującym.
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? , że jestem odpowiedzialny, Upominam Graczy jak używają wulgarnych słów i jestem chętny do pomocy
dzięki ;*
(02-12-2017, 11:25 AM)patrykoooo napisał(a): Twój nick na serwerze: patrykoooo
Zainteresowania: Jak narazie moimi zainteresowaniami są: Jazda na rowerze ( w każdą porę roku ) piłka nożna oraz granie w mc
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: od 2 do 3lat
Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? anihlacja
Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: anihilacja
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: ze względu na moje problemy rodzinne tylko w sobote i niedziele( cały weekend)
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? upominałem tez graczy łamiących regulamin ( wulgaryzmy , obrazy , flood, spam i czasem aby zmienili Nick)
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? sądzę że jestem odpowiedzialny , uczciwy oraz staram się w 100% nie łamać regulaminu ale czasem mi się zdarzyło i właśnie tez chciałbym prosić o drugą szansę mam nadzieje że będę dobrym kandydatem i dacie mi szanse