20-12-2017, 09:39 PM
Twój nick na serwerze:
Bartek998
Zainteresowania:
W tym momencie interesuje sie Sportami Zimowymi, Informatyka i różne inne rzeczy które nie moge sobie przypomnieć . Interesuje się również grami np: Minecraft, F1 itp.
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze:
Około 4 Lata.
Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować?
Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? Anihilacja, Freebuild i może Jail.
Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu:
Freebuild, PvP Kits, PvP Classic, Anihilacja.
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze:
Około 2 Godzin.
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?
Tak. Byłem już tutaj Junior Moderatorem ale odszedłem bo nie mogłem poświęcić serwerowi wystarczająco dużo czasu. Teraz niemam żadnego problemu z czasem jak narazie i moge zadbać o serwer. Kupilem pare rzeczy na trybie Annihilacja/Wojownicy Dusz (Dokładnie 4: Łuk Zagłady, Vortex, Boski Róg i Miecz Dusz). Pomagałem Administracji i Zgłaszałem Cheaterow na Teamspeaku.
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?
Myśle ze jestem odpowiedzialną osobą i jestem bardzo konsekwętny. Potrafie rozpoznać niedozwolone modyfikacje. Myśle że w porównaniu od ostatniego roku jestem bardziej ogarniety. Lubie pomagać innym ponieważ to sprawia mi dużo przyjemnośći. Mam sporo kontaktow z administracją i szybko mogę zgłośić jak ktos łamie regulamin. Znam podstawowe komendy Helpera. Mam TeamSpeaka3 i Skype więc mogę się skontaktować z administracją lub graczami jak mają jakiś problem.
Pozdrawiam i życze wszystkim powodzenia w tej rekrutacji
~Bartek
Bartek998
Zainteresowania:
W tym momencie interesuje sie Sportami Zimowymi, Informatyka i różne inne rzeczy które nie moge sobie przypomnieć . Interesuje się również grami np: Minecraft, F1 itp.
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze:
Około 4 Lata.
Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować?
Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? Anihilacja, Freebuild i może Jail.
Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu:
Freebuild, PvP Kits, PvP Classic, Anihilacja.
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze:
Około 2 Godzin.
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?
Tak. Byłem już tutaj Junior Moderatorem ale odszedłem bo nie mogłem poświęcić serwerowi wystarczająco dużo czasu. Teraz niemam żadnego problemu z czasem jak narazie i moge zadbać o serwer. Kupilem pare rzeczy na trybie Annihilacja/Wojownicy Dusz (Dokładnie 4: Łuk Zagłady, Vortex, Boski Róg i Miecz Dusz). Pomagałem Administracji i Zgłaszałem Cheaterow na Teamspeaku.
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?
Myśle ze jestem odpowiedzialną osobą i jestem bardzo konsekwętny. Potrafie rozpoznać niedozwolone modyfikacje. Myśle że w porównaniu od ostatniego roku jestem bardziej ogarniety. Lubie pomagać innym ponieważ to sprawia mi dużo przyjemnośći. Mam sporo kontaktow z administracją i szybko mogę zgłośić jak ktos łamie regulamin. Znam podstawowe komendy Helpera. Mam TeamSpeaka3 i Skype więc mogę się skontaktować z administracją lub graczami jak mają jakiś problem.
Pozdrawiam i życze wszystkim powodzenia w tej rekrutacji
~Bartek