07-12-2017, 08:14 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-12-2017, 02:51 PM przez kolega2003.)
Twój nick na serwerze:
kuba2k
Zainteresowania:
układanie kostki rubika na czas , układanie na duża skalę puzzli , budowanie kreatywnych budowli na trybie creativ , gra w piłkę nożną i granie w gry komputerowe
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze:
od 2,5 lat
Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować?Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera?:
Creativ China, Skywars noob i Skywars Classic
Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu:
creativ china , skywars noob i classic
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze:
3 godziny lub więcej
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?:
Zgłaszałem bugi które występowały na trybie creativ , zgłaszam dosyć często osoby które naruszają regulamin servera
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?:
Jestem osobą kreatywną i miłą. Umiem nawiązać szybko kontakt z ludzmi , I przedewszystkim dążę do tego żeby na serverze była kultura !!!. Ważne dla mnie jest żeby mieć tą rangę ,dlatego bo chcę ulepszać ten server na lepszy!!.
Pozdrawiam administrację! Życzę wszystkim powodzenia (:
kuba2k
Zainteresowania:
układanie kostki rubika na czas , układanie na duża skalę puzzli , budowanie kreatywnych budowli na trybie creativ , gra w piłkę nożną i granie w gry komputerowe
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze:
od 2,5 lat
Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować?Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera?:
Creativ China, Skywars noob i Skywars Classic
Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu:
creativ china , skywars noob i classic
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze:
3 godziny lub więcej
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?:
Zgłaszałem bugi które występowały na trybie creativ , zgłaszam dosyć często osoby które naruszają regulamin servera
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?:
Jestem osobą kreatywną i miłą. Umiem nawiązać szybko kontakt z ludzmi , I przedewszystkim dążę do tego żeby na serverze była kultura !!!. Ważne dla mnie jest żeby mieć tą rangę ,dlatego bo chcę ulepszać ten server na lepszy!!.
Pozdrawiam administrację! Życzę wszystkim powodzenia (: