Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nalagx35Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - GRUDZIEŃ 2017
Big Grin 
Twój nick na serwerze: Maurol1234
Zainteresowania:Koszykówka,gry na komputer
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze:około 4/3 lat
Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera?:Anichilacja/pvp kit
Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu:Anihilacja
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: 4/5godz
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?: kupiłem vipy i  boskie na anihilacji, zgłaszalem ludzi na ts i na forum.
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?: poniewasz jestem konsekwentny wobec ludzi którzy używaja wulgaryzmów do innych osób i tych którzy używaja cheatów lubie mieć kontakt z ludzmi którzy potrafią porozmawiac na wszystkie tematy jestem pomocny zawsze jestem do pomocy nie ważne z kim i czym mam do czynienia znam serwer oraz znam ludzi którzy grają na serwerze. Z administratorami mam dobry kontakt z nikim nie jestem pokłucony każdego szanuje znam dużo komend nawet na admina i wyżej
to nie jest mój pierwszy serwer posidadm ich kilka wiec mam doświadczenie z różnymi przypadakmi jak na mój wiek jestem kumaty  Tongue .

Pozdrawiam Olek.

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - GRUDZIEŃ 2017 - przez maurol1234 - 06-12-2017, 05:23 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości