Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nalagx35Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - GRUDZIEŃ 2017
Chciałbym życzyć wszystkim powodzenia! ^^
Twój nick na serwerze: __CZARNUCH__
Zainteresowania: Moimi zainteresowaniami są głównie: książki, grafika, oraz piłka nożna
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Na serwerze jestem aktywny od około 3 tygodni
Tryb który chciałbyś nadzorować: PvP Classic, gdyż spędzam tam bardzo dużo czasu.
Tryby na których spędzasz najwięcej czasu: Zdecydowanie: PvP Classic oraz Creative 1.
Ile dziennie możesz spędzać czasu na serwerze: Na serwerze mogę być aktywny od 5 godz. Do 10 godz. Dziennie.
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności serwera: Staram się zgłaszać cheaterów helperą, którzy są właśnie aktywni na serwerze/trybie. Staram się także informować o problemach związanych serwerem, na forum McSurvi.pl. Pomagam graczom którzy są nowi i jeszcze nie znają komend.
Dlaczego właśnie ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko: Jestem osobą odpowiedzialną która ogarnia większość komend,i chcę przede wszystkim pomagać aby na serwerze było jak najmniej osób używających cheatów oraz wszelkiego rodzaju wspomagaczy.

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - GRUDZIEŃ 2017 - przez __CZARNUCH__ - 05-12-2017, 06:49 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości