05-12-2017, 05:26 PM
Twój nick na serwerze: screamxd741
Zainteresowania: sport, minecraft zwiedzanie świata
Od kiedy jestes aktywny na naszym serwerze: od 2 lat
Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? Freebuild, PvP kit, Anihilacja
Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: Freebuild, pvp kit, anihilacja
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: nawet do 7 godzin
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności Mcsurvi.pl? Zgłaszałem graczy łamiących regulamin, gdy gracze się na czacie pytali np jak sie tepnąć na jakiś warp pisałem im. Robiłem eventy, sprzedawałem diaxy za 200$ i inne.
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko: Jestem dobrym i przyjaznym człowiekiem, lubię im pomagać i znam się na komendach i chciałbym zostać helperem
Zainteresowania: sport, minecraft zwiedzanie świata
Od kiedy jestes aktywny na naszym serwerze: od 2 lat
Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? Freebuild, PvP kit, Anihilacja
Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: Freebuild, pvp kit, anihilacja
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: nawet do 7 godzin
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności Mcsurvi.pl? Zgłaszałem graczy łamiących regulamin, gdy gracze się na czacie pytali np jak sie tepnąć na jakiś warp pisałem im. Robiłem eventy, sprzedawałem diaxy za 200$ i inne.
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko: Jestem dobrym i przyjaznym człowiekiem, lubię im pomagać i znam się na komendach i chciałbym zostać helperem