02-12-2017, 09:16 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-12-2017, 10:44 PM przez Zawodowiecc.)
Twój nick na serwerze:
Zawodowiecc
[b]Wiek:
14(nie dlugo 15)
[b]Zainteresowania:
Piłka Nożna,matematyka
[b]Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze:
Pierwszy raz pojawiłem sie 3lata temu,Gralem z pol roku-roku.Pozniej mialem przerwę ok 2lat i wróciłem w te wakacje
[b]Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera?Chciałbym nadzorować kilka trybów:
Pvp Classic
Anihilacja
Jail
Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu:
Różnie,ostatnim czasem swój czas w większosci poświęcam anihilacji
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze:Hmm....Ciężko stwierdzic,wszystko zależy od dnia,Myślę,że min 2 godziny dzienni dałbym rade zagrać
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?
Zgłaszałem kilka osób łamiących regulamin oraz zgłaszałem jakieś bugi/lagi serwera
[b]Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?[/b
]Jestem graczem wyróżniającym się z tłumu,chciałbym pomoc serwerowi w zwalczaniu cheaterów.Nie lubię takich ludzi,którzy oszukują, żeby mieć lepsze eq.
Uważam,że jest to bez sensu,trochę więcej pracy i osiągnie się to samo.Jestem także osobą konsekfentną i umiem dopiąc swego
To wszystko z mojej strony.
Pozdrawiam cała Administrację oraz wszystkich którzy to czytają
Edit Przepraszam,za odpwiedzi na czarno,lecz nie umiem tego poprawić,w wersji komputerowej jasniejszy napis
Zawodowiecc
[b]Wiek:
14(nie dlugo 15)
[b]Zainteresowania:
Piłka Nożna,matematyka
[b]Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze:
Pierwszy raz pojawiłem sie 3lata temu,Gralem z pol roku-roku.Pozniej mialem przerwę ok 2lat i wróciłem w te wakacje
[b]Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera?Chciałbym nadzorować kilka trybów:
Pvp Classic
Anihilacja
Jail
Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu:
Różnie,ostatnim czasem swój czas w większosci poświęcam anihilacji
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze:Hmm....Ciężko stwierdzic,wszystko zależy od dnia,Myślę,że min 2 godziny dzienni dałbym rade zagrać
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?
Zgłaszałem kilka osób łamiących regulamin oraz zgłaszałem jakieś bugi/lagi serwera
[b]Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?[/b
]Jestem graczem wyróżniającym się z tłumu,chciałbym pomoc serwerowi w zwalczaniu cheaterów.Nie lubię takich ludzi,którzy oszukują, żeby mieć lepsze eq.
Uważam,że jest to bez sensu,trochę więcej pracy i osiągnie się to samo.Jestem także osobą konsekfentną i umiem dopiąc swego
To wszystko z mojej strony.
Pozdrawiam cała Administrację oraz wszystkich którzy to czytają
Edit Przepraszam,za odpwiedzi na czarno,lecz nie umiem tego poprawić,w wersji komputerowej jasniejszy napis