Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nalagx35Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - GRUDZIEŃ 2017
                                                             Witam!  Chciałbym życzyć wszystkim powodzenia! ^^        
Twój nick na serwerze:
-_ToNieJa15_  

Zainteresowania:
-Moimi zainteresowaniami są głównie: książki, piłka nożna,  grafika, oraz wyczynowa jazda na rowerze (Downhill) Ale także od niedawna pirotechnika.

Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze:
-Na serwerze jestem aktywny od około 3,5 roku.

Tryb który chciałbyś nadzorować:
-PvP Classic, gdyż spędzam tam bardzo dużo czasu.

Tryby na których spędzasz najwięcej czasu:
-Zdecydowanie: PvP Classic oraz Creative 1 ale można mnie także spotkać na EasyHC.

Ile dziennie możesz spędzać czasu na serwerze:
-Na serwerze mogę być aktywny od 5 godz. Do 10 godz. Dziennie.

Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności serwera:
-Staram się zgłaszać cheaterów helperom, którzy są właśnie aktywni na serwerze/trybie. Staram się także informować o problemach związanych serwerem, na forum McSurvi.pl. Bardzo chce pomagać społeczności w inny sposób niż tylko powiedzieć co gdzie jest lub wytłumaczyć o co chodzi w danym trybie, czyli banować graczy z niedozwolonymi modyfikacjami.

Dlaczego właśnie ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko:
-Jestem miłą, pomocną i odpowiedzialną osobą, potrafię znaleźć (mam nadzieję) dobre  wyjście z sytuacji. Umiem także odróżnić gracza który jest "czysty", od gracza który używa niedozwolonych "modyfikacji".
Mam wiele czasu i na pewno z chęcią przeznaczę go na rozwój serwera i oczyszczania go z tak zwanych "cheaterów".

Dziękuje za przeczytanie! Nie wygra najlepszy!

Pozdrawiam Igor ^^
Zostaw ślad po sobie! Kliknij w diament! banana

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - GRUDZIEŃ 2017 - przez _MrPoVeR_ - 02-12-2017, 02:22 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości