Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nalagx35Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - GRUDZIEŃ 2017
Twój nick na serwerze: _CraFt3ReKK_PL
Zainteresowania: Jak narazie moimi zainteresowaniami są: Jazda na rowerze ( nie w każdą porę roku Tongue), muzyka ( nie mówię o zajęciu lekcyjnym) oraz granie w mc
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: na tym Nicku nie caly miesiąc ale głównie spędziłem pare miesięcy na x_Crafter_x , a teraz staram się spędzać najwięcej czasu na premce
Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? pvp Classic,pvp kits mogę również nadzorować anihilację;x
Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: pvp Classic, pvp kits , anihilacja oraz czasem wchodzę na free build
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: w dni robocze to max 3 h ( nie licząc piątku) a w sobotę i niedziee to max 5-6 h lecz w niedziele to max 3-4h ( katolikiem jestem to chyba muszę iść do kościoła:x)
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? upominałem graczy łamiących regulamin ( wulgaryzmy , obrazy , flood, spam i czasem aby zmienili Nick) oraz zgłaszałem za to jeśli wciąż tak robili jak i za reklamy, próby reklam , Nick , groźby , zgłaszałem błędy oraz wspierałem serwer finansowo ( niby 60 zł to Mało dla dużego serwera , nwm ile tam % z tego otrzymujecie ale zawsze coś) i oczywiście pomagałem graczom jeśli tylko potrafiłem
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? sądzę że jestem odpowiedzialny , uczciwy oraz staram się w 100% nie łamać regulaminu

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - GRUDZIEŃ 2017 - przez crazycrafter - 02-12-2017, 11:25 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości