Liczba postów: 4
	Liczba wątków: 1

Reputacja: 
2

17-04-2017, 12:06 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-04-2017, 12:38 PM przez Gromadion.)

Twój nick: TLAUNCHER
Data i godzina nadania kary: 2017-04-17 zyje na Litwie wienc mam o 1 godz na przodu to byla gdzies 00.30 w nocy
Opis sytuacji: Ban za cheaty nadany przez RedAsPro
Wytłumaczenie: Gralem na serwer PvP Classic klepalem sie a dostalem bana (nawet niesprawdzil weszlem pod innym nickiem (TLAUCHER) zeby mnie sprawdzil bo niemialem cheatow).
Powód kary : Cheaty kturych niemialem Skype moj to norbert.wersocki dodajcie i sprawdzie.

Liczba postów: 949
	Liczba wątków: 378

Reputacja: 
97

W takiej sytuacji oczekuj tylko na wypowiedź RedAsPro

Liczba postów: 218
	Liczba wątków: 94

Reputacja: 
47

z Tego co wiem,albo zauważyłem RedAsPro nie posiada konta na forum,tą sprawe powinien przejąć inny admin.

Jeżeli przeczytałeś mój post/wątek i on ci się spodobał zostaw po sobie diament. 

Liczba postów: 2,988
	Liczba wątków: 29

Reputacja: 
297

Kazdy admin ma konto na forum. W koncy z czegos musial podanie pisac
wyskrobane z mojego painta za pomocą mojej marchewki

Liczba postów: 2,008
	Liczba wątków: 140

Ale faktycznie RedAsPro nie jest aktywny na forum,ktoś inny powinien się tym zająć albo powiadomić go o tym.
Ja również nie chciałabym czekać nie wiadomo ile czasu na unbana bo ktoś kto by mnie zbanował nie wchodził na forum.

Liczba postów: 4
	Liczba wątków: 1

Reputacja: 
2

Niech jakas administracja sprawdzi mnie bo RedAsPro niema albo niech ktos zawiadomi go bo dostalem bana i juz jak tydzien i wiencej godzin przeszlo jak bana mam skype moj podany tylko dodac czeba wam czekam na sprawdzanie . Dla tych ktuzi niewiedzo jaki mam skype to (norbert.wersocki)