Liczba postów: 71
Liczba wątków: 2
Reputacja:
5
Dowód ?
█▬█ █ ▀█▀ √ק★★√ι √ι★PoldekDriver★█▬█ █ ▀█▀
█▬█ █ ▀█▀ Pomoge chętnie █▬█ █ ▀█▀
Liczba postów: 570
Liczba wątków: 16
20-06-2015, 07:37 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-06-2015, 07:38 PM przez MrVivoX.)
Jezeli gracz uzywa czitow dajcie dowod i zastosujcie sie do Wzoru Skarg . Jezeli gracz placi innym gracza zeby dawali mu sie zabijac to ja nie widze nic zlego w tym. Rownie dobrze ty tez mozesz placic innym gracza za fraga na nich.
Twój nick:
Powód:
Serwer, na którym się to wydarzyło:
Godzina,data:
Krótki opis sytuacji:
[Obowiązkowy] Dowód winy: ( screenshot , filmik )
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 18
Reputacja:
-1
21-06-2015, 12:04 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-06-2015, 12:06 AM przez Killereq.)
Bez jaj, sam masz aure + wyzywasz i piszesz na forum... Wstyd totalny,poza tym co w tym złego jak ktoś komuś daje kille? Na forum się pisze o trudnych sprawach itp a nie o jakimś frixie co płaci ludziom za fragi. Człowieku może napiszesz nam jeszcze co miałeś tydzień temu na obiad? -,- Myślcie ludzie ;v Żal mi Was ;_;
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
po 1 freekillow a nie frre kilow
Liczba postów: 540
Liczba wątków: 8
Reputacja:
18
Gracz ten na skyblocku1 Płaci innym graczom aby oni dawali mu sie zabijać, Uważąm , ze to nie jest sprawiedliwe bo inny gracze normalnie dochodzą (bez skojarzeń) do topki a on on oszukuje. - To nie jest zabronione, to jest tylko jego sprawa kogo on zabija i czy oni się na to zgadzają.
Jeżeli ma cheaty, to musisz dać dowody, ale nie pisałeś o tym w skardze. Jeśli autor będzie chciał to napiszę nowy wątek o cheatach, albo napisze tu, a jeżeli uważacie, że ktoś ma cheaty, to zróbcie nowy wątek, i tam napiszcie i dajcie Dowód.
Potrzebujesz Pomocy? Kliknij mój skin aby wysłać mi Prywatną Wiadomość. Opisz swój
problem lub pytanie, a ja na pewno ci odpiszę.
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 7
Reputacja:
1
No ale nie rozumiecie on ma strenghthack speedhack i ma kill aure prosze go zbanowac on zapomniał
dowodów