Liczba postów: 12
	Liczba wątków: 8

Ukradli mojemu koledze konto jego nick to adam... typek mial vipa, i ukradli mu konto , mamy podejrzenia kto mogl mu ukrasc konto - Fryde_pl,  chcialbym oswiadczyc ze fryde_pl ma aure, prosze go sprawdzic i cos z tym zrobic! 

Liczba postów: 81
	Liczba wątków: 27

(17-06-2015, 11:46 PM)MrDanielos xd napisał(a):  Ukradli mojemu koledze konto jego nick to adam... typek mial vipa, i ukradli mu konto , mamy podejrzenia kto mogl mu ukrasc konto - Fryde_pl,  chcialbym oswiadczyc ze fryde_pl ma aure, prosze go sprawdzic i cos z tym zrobic! 
adam225? jesli o niego chodzi i tak mial cheaty i prędzej czy później i tak dostał by bana za cheaty mam nagrana jego rozmowe ze mna i mowi ze ma resilience ale slabe ma cheaty ja go jade ;p

Liczba postów: 570
	Liczba wątków: 16

Niech twoj kolega napisze administratorowi na mailu lub pw swoj nick , date , numer telefonu z ktorego kupowal usluge i serwer na ktorym zakupil usluge

Liczba postów: 71
	Liczba wątków: 2

Reputacja: 
5

(20-06-2015, 09:09 AM)matikox20 napisał(a):   (17-06-2015, 11:46 PM)MrDanielos xd napisał(a):  Ukradli mojemu koledze konto jego nick to adam... typek mial vipa, i ukradli mu konto , mamy podejrzenia kto mogl mu ukrasc konto - Fryde_pl,  chcialbym oswiadczyc ze fryde_pl ma aure, prosze go sprawdzic i cos z tym zrobic! 
adam225? jesli o niego chodzi i tak mial cheaty i prędzej czy później i tak dostał by bana za cheaty mam nagrana jego rozmowe ze mna i mowi ze ma resilience ale slabe ma cheaty ja go jade ;p
Jeśli chodzi o cb to też masz cheaty i multi k 

█▬█ █ ▀█▀ √ק★★√ι √ι★PoldekDriver★█▬█ █ ▀█▀ 
 █▬█ █ ▀█▀ Pomoge chętnie █▬█ █ ▀█▀ 

Liczba postów: 570
	Liczba wątków: 16

20-06-2015, 07:42 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-06-2015, 07:43 PM przez MrVivoX.)

@Up Jezeli podales mu swoje haslo a on zakupil usluge nie masz szans na odzyskanie konta. "Nikomu nigdy nie podawaj swojego hasla!"

Liczba postów: 12

(20-06-2015, 07:42 PM)MrVivoX napisał(a):  @Up Jezeli podales mu swoje haslo a on zakupil usluge nie masz szans na odzyskanie konta. "Nikomu nigdy nie podawaj swojego hasla!"
masz 100% racji xd

Liczba postów: 1,073
	Liczba wątków: 62

Reputacja: 
208

skoro miał vipa to niech zgłosi się na admin@mcsurvi.pl a pomogę mu.

Liczba postów: 540

Reputacja: 
18

@UP
Faktycznie to jest wątek na takie sprawy.
Wydaję mi się, że możesz, ale rób to w dziale HydePark, i nie spam tym.

Potrzebujesz Pomocy? Kliknij mój skin aby wysłać mi Prywatną Wiadomość. Opisz swój 
problem lub pytanie, a ja na pewno ci odpiszę.