McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8
ukradli mojemu koledze konto - Wersja do druku

+- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum)
+-- Dział: Wysypisko miejsce (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=54)
+--- Dział: KOSZ (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=55)
+--- Wątek: ukradli mojemu koledze konto (/showthread.php?tid=1716)

ukradli mojemu koledze konto - MrDanielos xd - 17-06-2015

Ukradli mojemu koledze konto jego nick to adam... typek mial vipa, i ukradli mu konto , mamy podejrzenia kto mogl mu ukrasc konto - Fryde_pl, chcialbym oswiadczyc ze fryde_pl ma aure, prosze go sprawdzic i cos z tym zrobic! Angry

RE: ukradli mojemu koledze konto - matikox20 - 20-06-2015

(17-06-2015, 11:46 PM)MrDanielos xd napisał(a): Ukradli mojemu koledze konto jego nick to adam... typek mial vipa, i ukradli mu konto , mamy podejrzenia kto mogl mu ukrasc konto - Fryde_pl,  chcialbym oswiadczyc ze fryde_pl ma aure, prosze go sprawdzic i cos z tym zrobic! Angry

adam225? jesli o niego chodzi i tak mial cheaty i prędzej czy później i tak dostał by bana za cheaty mam nagrana jego rozmowe ze mna i mowi ze ma resilience ale slabe ma cheaty ja go jade ;p

RE: ukradli mojemu koledze konto - MrVivoX - 20-06-2015

Niech twoj kolega napisze administratorowi na mailu lub pw swoj nick , date , numer telefonu z ktorego kupowal usluge i serwer na ktorym zakupil usluge

RE: ukradli mojemu koledze konto - PoldekDriver - 20-06-2015

(20-06-2015, 09:09 AM)matikox20 napisał(a):
(17-06-2015, 11:46 PM)MrDanielos xd napisał(a): Ukradli mojemu koledze konto jego nick to adam... typek mial vipa, i ukradli mu konto , mamy podejrzenia kto mogl mu ukrasc konto - Fryde_pl,  chcialbym oswiadczyc ze fryde_pl ma aure, prosze go sprawdzic i cos z tym zrobic! Angry

adam225? jesli o niego chodzi i tak mial cheaty i prędzej czy później i tak dostał by bana za cheaty mam nagrana jego rozmowe ze mna i mowi ze ma resilience ale slabe ma cheaty ja go jade ;p

Jeśli chodzi o cb to też masz cheaty i multi k Wink

RE: ukradli mojemu koledze konto - Salker - 20-06-2015

byłem z gościem ugadany że mi kupi vipa napisałem mu hasło i mi zmienił to był niebieskidemon zapamiętam ten nick na zawsze powinien dostać bana forever i powinien mi oddać konto PS jestem bardzo  Angry  Angry  Angry  Angry  Angry  i Huh  Huh  Huh  Huh

RE: ukradli mojemu koledze konto - MrVivoX - 20-06-2015

@Up Jezeli podales mu swoje haslo a on zakupil usluge nie masz szans na odzyskanie konta. "Nikomu nigdy nie podawaj swojego hasla!"

RE: ukradli mojemu koledze konto - MrDanielos xd - 20-06-2015

(20-06-2015, 07:42 PM)MrVivoX napisał(a): @Up Jezeli podales mu swoje haslo a on zakupil usluge nie masz szans na odzyskanie konta. "Nikomu nigdy nie podawaj swojego hasla!"

masz 100% racji xd

RE: ukradli mojemu koledze konto - Admin - 21-06-2015

skoro miał vipa to niech zgłosi się na admin@mcsurvi.pl a pomogę mu.

RE: ukradli mojemu koledze konto - Killereq - 21-06-2015

(21-06-2015, 07:13 AM)Admin napisał(a): skoro miał vipa to niech zgłosi się na admin@mcsurvi.pl a pomogę mu.

Mogę reklamować swój kanał na tym forum? Bo widziałem np. Persew reklamował i jakiś typek... Pozdrawiam Smile

RE: ukradli mojemu koledze konto - lamaxdgg - 21-06-2015

@UP
Faktycznie to jest wątek na takie sprawy.

Wydaję mi się, że możesz, ale rób to w dziale HydePark, i nie spam tym.