Liczba postów: 48
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
Chciałem zgłosić iż o godzinie 18:12 zostałem niesłusznie zbanowany przez jr.moderatora (ppaa). Moderator ów twierdzi iż przeszkadzam innym graczom w grze. No przepraszam, nie wiedziałem że upominanie o wulgaryzmach i spamie (czego ppa nie robił podczas swojej obecności na serverze) oraz grzeczne zapytanie się "mówiłeś do mnie" albo "to wtedy pisz "ano zaskoczyłeś mnie [nick] żebym się nie pomylił" podpada pod przeszkadzanie graczom podczas rozgrywki na serverze. Uważam że każdy gracz powinien upominać innym o regulaminie, i grzecznie pytać, czy o niego chodziło. Przez to chcem powiedzieć iż jr.moderator ppaa to chodząca niekompentencja i brak zrozumienia zasad kultury. Proszę żeby dany jr.moderator został upomniany/ukarany za niesłuszne banowanie graczy. Albo niech chociaż poda punkt regulaminu który złamałem, a nie poprostu (jak w tym przypadku) piszę "pa pa za przeszkadzanie graczom w grze". Uważam iż administrator po 1. nie wypełnia swoich obowiązków, to już ja bardziej upominam ludzi o regulaminie niż ja a po 2. nie potrafi rozważyć wszystkich argumentów w danej sprawie. Szczerze mówiąc, spodziewałem się tego, ppaa od kiedy wszedł na server "trzymał" stronę ludzi którzy uważali mnie za "raka" i "moobota zaje****** z twitcha". Niedość że ppaa mnie nie słuchał, to wykazał się brakiem kompentencji jakiego nigdy nie spotkałem u żadnego z administratorów. Jeśli to możliwę, proszę o natychmiastowe upomnienie, bądź jeśli tak uważacie (i ja tak wolę) usunięcia z administracji.
Reputacja:
0
Oto dopisek, przepraszam że zapomniałem umieścić tej treści w podstawowej wiadomości, a że nie umiem edytować tekstu, robię ją w formie zapisku. Otóż ppaa pewnie sugerował się puntkem 3. obowiązków w rozgrywce na serverze, ale i tak bezpodstawnie podciągnął mnie pod ten punkt. Ponieważ jedynie upominałem i grzecznie pytałem (co powinien robić on sam).
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Miałam to samo.. zabiłam go i dał mi bana "za cheaty" I teraz nie ma jak się odbanować.. no chyba ,że przez sms, bo wogóle nie odpisuje.. Popieram cię kret22
Reputacja:
0
Dziękuje za wsparcie i słowa otuchy, że nie jestem sam w tym świecie niesprawiedliwości.
Liczba postów: 2,541
Liczba wątków: 215
Reputacja:
235
Graczom*
Ppaa wskaż:
* Co zrobił
* Jaki punkt regulaminu złamał
* Na ile dostał bana
Reputacja:
0
No proszę, myślałem że administracja sugeruję się zasadą "potrzebujemy dowodów, nie świadków" a z tym co ty zrobiłeś, to ta zasada jest jak piernik do wiatraka. Poza tym, jeśli gracze uważają że upominanie ich żeby nie łamali regulaminu (co jest twoim obowiązkiem! a czego nie zrobiłeś!) podpada pod przeszkadzanie im w grze. Przejrzałem sobie chat, i nie zwróciłeś uwagi na to jak np. ktoś używał wulgarnych słów, na co ja owszem, zwróciłem uwagę. Może trochę trochę przesadziłem z tym wyrzucaniem (przepraszam) ale powinieneś podchodzić do sprawy bardziej "na poważnie" i zamiast zwrócić mi uwagę "nie ty tu wymierzasz sprawiedliwość, dziękujemy ale zostaw to administracji" to od razu, sugerując się PSEUDOŚWIADKAMI a nie dowodami zbanowałeś mnie. Po jakimś czasie pod wątkiem swoje wypowiedzi dodały osoby, które uważają że działasz zbyt szybko, zbyt pochopnie i niesprawiedliwie, nie rozpatrując całej sprawy.
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 11
Kindzia zgadzam sie z toba jak admy wiedza ze jest cos ich winą nie odpisuja np j... Enderman22xxxe53 chcial wyjasnic ostrzezenia z forum 0 adpowiedzi admów/modow 0