Liczba postów: 15
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Chciałbym głosować za degradem dla _MrMinecraftPL_ powody: nie banuje osób, które mają cheaty nawet jeśli 6-7 osób pisze że ta osoba gra z huzuni, nie potrafi sprawdzać ludzi pod względem cheatów, nie odpisuje na chacie nawet jeśli nawet jest to coś dotyczącego serwera i nie stosuję małych banów za np. uporczywy spam utrudnianie rozgrywki lub częste i wulgarne obrażanie graczy. Jest to tylko osoba, która praktycznie nic nie robi aby łapać oszustów. W takim wypadku głosuję za degradem. Proszę wziąć moją opinię pod uwagę i jej nie ignorować.
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 3
Reputacja:
-2
W sumie racja, widać jak na chacie niektórzy pytają go o coś, albo zgłaszają mu że ktoś gra z cheatami a on nic. Taki "niepotrzebny" admin.. Jestem za.
Liczba postów: 42
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
Dzejsonn to jest ona a nie on i zgadzam sie nie banuje!! tylko lata po serwerach
Liczba postów: 2,045
Liczba wątków: 61
Reputacja:
138
Ten wasz ,,niepotrzebny admin" zbudował nam połowę spawnów z architektem i teraz robi nowy. Odrzucam prośbę o degrada.
Liczba postów: 1,092
Liczba wątków: 3
Reputacja:
10
On banuje na pvp a wy chuba gracie na anihilacji. Zresztą dzisiaj uwazaliscie ze moj brat ma aure! No blagam chyba nawet nie wie skad sie ja sciaga!
wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(*)
Liczba postów: 2,988
Liczba wątków: 29
Reputacja:
297
Dlatego że teraz był zajęty czymś innym to ma dostać degrada?
No tak! Bo ja proponuję aby cała administrację zdegradować bo dużo cziterów! I co wam da degrad dla mr'a?
On ma narazie tak zwany urlop lub wolne a jak go zdegradujecie to będzie jeszcze więcej cziterow!
Ja rozumiem jakby grał na serwie i nie reagował na gości z cheatami ale jak go wogule nie ma to jak ma banować?
wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(*)
Liczba postów: 2,045
Liczba wątków: 61
Reputacja:
138
Mister wraca. Okej, kup mu komputer pogadamy o degradzie. Jak komuś się zepsuł.. Ech ci ludzie. Close