Degrad dla _MrMinecraftPL_ (2) - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: Wysypisko miejsce (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=54) +--- Dział: KOSZ (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=55) +--- Wątek: Degrad dla _MrMinecraftPL_ (2) (/showthread.php?tid=5980) |
Degrad dla _MrMinecraftPL_ (2) - MrCzesio - 16-03-2016 Chciałbym głosować za degradem dla _MrMinecraftPL_ powody: nie banuje osób, które mają cheaty nawet jeśli 6-7 osób pisze że ta osoba gra z huzuni, nie potrafi sprawdzać ludzi pod względem cheatów, nie odpisuje na chacie nawet jeśli nawet jest to coś dotyczącego serwera i nie stosuję małych banów za np. uporczywy spam utrudnianie rozgrywki lub częste i wulgarne obrażanie graczy. Jest to tylko osoba, która praktycznie nic nie robi aby łapać oszustów. W takim wypadku głosuję za degradem. Proszę wziąć moją opinię pod uwagę i jej nie ignorować. RE: Degrad dla _MrMinecraftPL_ (2) - Noksi69 - 17-03-2016 (16-03-2016, 06:48 PM)MrCzesio napisał(a): Chciałbym głosować za degradem dla _MrMinecraftPL_ powody: nie banuje osób, które mają cheaty nawet jeśli 6-7 osób pisze że ta osoba gra z huzuni, nie potrafi sprawdzać ludzi pod względem cheatów, nie odpisuje na chacie nawet jeśli nawet jest to coś dotyczącego serwera i nie stosuję małych banów za np. uporczywy spam utrudnianie rozgrywki lub częste i wulgarne obrażanie graczy. Jest to tylko osoba, która praktycznie nic nie robi aby łapać oszustów. W takim wypadku głosuję za degradem. Proszę wziąć moją opinię pod uwagę i jej nie ignorować. Racja, ludzie potrafią nadmiernie przeklinać na czacie, a _MrMinecraftPL_ nic z tym nie robi. Jestem za degradem. c; RE: Degrad dla _MrMinecraftPL_ (2) - Dzejsonn - 17-03-2016 W sumie racja, widać jak na chacie niektórzy pytają go o coś, albo zgłaszają mu że ktoś gra z cheatami a on nic. Taki "niepotrzebny" admin.. Jestem za. RE: Degrad dla _MrMinecraftPL_ (2) - Ahilles - 17-03-2016 Dzejsonn to jest ona a nie on i zgadzam sie nie banuje!! tylko lata po serwerach RE: Degrad dla _MrMinecraftPL_ (2) - Egzey0 - 17-03-2016 Ten wasz ,,niepotrzebny admin" zbudował nam połowę spawnów z architektem i teraz robi nowy. Odrzucam prośbę o degrada. RE: Degrad dla _MrMinecraftPL_ (2) - Sznajper202 - 17-03-2016 To jest on ahilles xD RE: Degrad dla _MrMinecraftPL_ (2) - szumielxd - 17-03-2016 On banuje na pvp a wy chuba gracie na anihilacji. Zresztą dzisiaj uwazaliscie ze moj brat ma aure! No blagam chyba nawet nie wie skad sie ja sciaga! wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(*) RE: Degrad dla _MrMinecraftPL_ (2) - _szumielxd_ - 23-04-2016 Dlatego że teraz był zajęty czymś innym to ma dostać degrada? No tak! Bo ja proponuję aby cała administrację zdegradować bo dużo cziterów! I co wam da degrad dla mr'a? On ma narazie tak zwany urlop lub wolne a jak go zdegradujecie to będzie jeszcze więcej cziterow! Ja rozumiem jakby grał na serwie i nie reagował na gości z cheatami ale jak go wogule nie ma to jak ma banować? wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(*) RE: Degrad dla _MrMinecraftPL_ (2) - Egzey0 - 23-04-2016 Mister wraca. Okej, kup mu komputer pogadamy o degradzie. Jak komuś się zepsuł.. Ech ci ludzie. Close |