TheZabojca - Czy jakbym ja też dał ci bana, to byś się ubiegał raczej o UnBan czy sam go kupił? I załóżmy, że dałbym ci go bez powodu.
Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!
Ban ale z jakiej racji?
|
14-08-2015, 11:02 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-08-2015, 11:11 AM przez TheZabojca.
Powód edycji: Takie tam
)
(14-08-2015, 10:26 AM)lamaxdgg napisał(a): TheZabojca - Czy jakbym ja też dał ci bana, to byś się ubiegał raczej o UnBan czy sam go kupił? I załóżmy, że dałbym ci go bez powodu. To zależy czy ten ban byłby z konkretnego powodu. Jeżeli bez, to faktycznie można by napisać prośbę, ale tamten koleś mógł dostać za cheaty? Ma jakieś fotki? ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Tak na marginesie - Ty coś do mnie masz? Po tonie czuć, że tak. Wypowiedz się, bo nie lubię takiej spiny. Ty zresztą pewnie też. Może być na PM. God's Not Dead
koteł ^u^
14-08-2015, 11:56 AM
TheZabojca - Czy jakbym ja też dał ci bana, to byś się ubiegał raczej o UnBan czy sam go kupił? I załóżmy, że dałbym ci go bez powodu.
(14-08-2015, 11:02 AM)TheZabojca napisał(a):(14-08-2015, 10:26 AM)lamaxdgg napisał(a): TheZabojca - Czy jakbym ja też dał ci bana, to byś się ubiegał raczej o UnBan czy sam go kupił? I załóżmy, że dałbym ci go bez powodu. GRATULUJĘ UMIEJĘTNEGO CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM. Ja nic nie mam do żadnego gracza, tylko denerwują mnie, nie które mało intuicyjne wypowiedzi.
14-08-2015, 12:08 PM
Niektóre* - Razem.
Ja też nie mam nic do Ciebie i do osób mających moda po znajomości i 13 lat. Nie żebym coś insynuował... Skoro już rozstrzygneliśmy tę kwestię to proponuję bliżej przyjrzeć się tematowi, bo lekko od niego odbiegamy. God's Not Dead
koteł ^u^
15-08-2015, 09:13 AM
Sprawdziłem pliki u siebie - nie był banowany przeze mnie (przy każdym banie za cheaty robię nagranie).
15-08-2015, 09:36 AM
To po co w takim razie się udzielasz? Temat nie dotyczy Ciebie, a Twoje posty nie wniosły nic nowego do tematu.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości