Liczba postów: 12
Liczba wątków: 8
Ukradli mojemu koledze konto jego nick to adam... typek mial vipa, i ukradli mu konto , mamy podejrzenia kto mogl mu ukrasc konto - Fryde_pl, chcialbym oswiadczyc ze fryde_pl ma aure, prosze go sprawdzic i cos z tym zrobic!
Liczba postów: 81
Liczba wątków: 27
(17-06-2015, 11:46 PM)MrDanielos xd napisał(a): Ukradli mojemu koledze konto jego nick to adam... typek mial vipa, i ukradli mu konto , mamy podejrzenia kto mogl mu ukrasc konto - Fryde_pl, chcialbym oswiadczyc ze fryde_pl ma aure, prosze go sprawdzic i cos z tym zrobic!
adam225? jesli o niego chodzi i tak mial cheaty i prędzej czy później i tak dostał by bana za cheaty mam nagrana jego rozmowe ze mna i mowi ze ma resilience ale slabe ma cheaty ja go jade ;p
Liczba postów: 570
Liczba wątków: 16
Niech twoj kolega napisze administratorowi na mailu lub pw swoj nick , date , numer telefonu z ktorego kupowal usluge i serwer na ktorym zakupil usluge
Liczba postów: 71
Liczba wątków: 2
Reputacja:
5
(20-06-2015, 09:09 AM)matikox20 napisał(a): (17-06-2015, 11:46 PM)MrDanielos xd napisał(a): Ukradli mojemu koledze konto jego nick to adam... typek mial vipa, i ukradli mu konto , mamy podejrzenia kto mogl mu ukrasc konto - Fryde_pl, chcialbym oswiadczyc ze fryde_pl ma aure, prosze go sprawdzic i cos z tym zrobic!
adam225? jesli o niego chodzi i tak mial cheaty i prędzej czy później i tak dostał by bana za cheaty mam nagrana jego rozmowe ze mna i mowi ze ma resilience ale slabe ma cheaty ja go jade ;p
Jeśli chodzi o cb to też masz cheaty i multi k
█▬█ █ ▀█▀ √ק★★√ι √ι★PoldekDriver★█▬█ █ ▀█▀
█▬█ █ ▀█▀ Pomoge chętnie █▬█ █ ▀█▀
Liczba postów: 570
Liczba wątków: 16
20-06-2015, 07:42 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-06-2015, 07:43 PM przez MrVivoX.)
@Up Jezeli podales mu swoje haslo a on zakupil usluge nie masz szans na odzyskanie konta. "Nikomu nigdy nie podawaj swojego hasla!"
Liczba postów: 12
(20-06-2015, 07:42 PM)MrVivoX napisał(a): @Up Jezeli podales mu swoje haslo a on zakupil usluge nie masz szans na odzyskanie konta. "Nikomu nigdy nie podawaj swojego hasla!"
masz 100% racji xd
Liczba postów: 1,073
Liczba wątków: 62
Reputacja:
208
skoro miał vipa to niech zgłosi się na admin@mcsurvi.pl a pomogę mu.
Liczba postów: 540
Reputacja:
18
@UP
Faktycznie to jest wątek na takie sprawy.
Wydaję mi się, że możesz, ale rób to w dziale HydePark, i nie spam tym.
Potrzebujesz Pomocy? Kliknij mój skin aby wysłać mi Prywatną Wiadomość. Opisz swój
problem lub pytanie, a ja na pewno ci odpiszę.