Skarga na TiTeczek - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: Wysypisko miejsce (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=54) +--- Dział: KOSZ (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=55) +--- Wątek: Skarga na TiTeczek (/showthread.php?tid=2797) Strony:
1
2
|
Skarga na TiTeczek - JaskierNice - 04-09-2015 Twój nick: JaskierNice Nick Oskarżonego:TiTeczek Powód: Nesłuszne zbanowanie gracza ImperialPL Tryb, na którym się to wydarzyło: Survival Godzina, data: 14:45-15:25 Krótki opis sytuacji: Admin o nicku TiTeczek zbanował ImperialPL (podobno za Reklamę) za napisanie (Cytuję) "Chłopacy wejdźcie na Facebook'a na grupę RazerTeam (nasza zamknięta grupa) jeżeli chcecie się pośmiać" [Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): Wiem że jest "Obowiązkowy" ale nie mam pojęcia czy w tej sprawie potrzebny jest screen :/ RE: Skarga na TiTeczek - Egzey0 - 04-09-2015 ImperialPL zareklamował Razer jako markę i zareklamował po prostu serwer dodając pl Nawet jeśli to jednak reklamuje fanpage na <Pewnym portalu społecznościowym> dodając żebyście nie tylko wy ale też inni weszli po czym kilka graczy napisało że ok itp. itd. Jednak nawet jeśli to reklama czy to: Fanpage'a, Kanału na YouTubie, Serwera. To byłem pouczony żeby takich graczy Banować. Nawet jeśli to wasz kolega to zaczęliście mnie wyzywać. RE: Skarga na TiTeczek - JaskierNice - 04-09-2015 (04-09-2015, 02:22 PM)TiTeczek napisał(a): ImperialPL zareklamował Razer jako markę i zareklamował po prostu serwer dodając pl ImperialPL kierował swoją wypowiedź tylko do nas. Napisał to na chacie ponieważ przez pewien czas miał problem z TS3. RazerTeam to nazwa naszej grupy utworzona przez nas. Nie miał zamiaru REKLAMOWAĆ marki Razer. Chciał aby każdy z nas (nasza czwórka) włączył tylko Facebook'a i zobaczył post. Nie chciało mu się do każdego pisać tego samego na /msg A co do ostatniej linijki twojej wypowiedzi NIKT CIĘ NIE WYZYWAŁ. Nie widziałem aby ktoś napisał złe słowo na ciebię. RE: Skarga na TiTeczek - Egzey0 - 04-09-2015 Twój koleżka VirtusPG Napisał coś typu no nie wiem: c****y serw, tylko dziecko mc by wydało tyle na UB. I że to jest tak jak wyżej ch****a administracja że wszyscy że po co tu gramy że nie warto. Takie pytanko: Skoro tak wam się nie podoba to po co składacie skarge i prośbę o Ub? Druga rzecz Niesłuszny ban nie powinien być jako skarga to się piszę w prośbie o ub A skargę piszesz gdy masz dowody i gdy coś źle robi: Wyzywa graczy czy coś. RE: Skarga na TiTeczek - JaskierNice - 04-09-2015 Ahha.. Pewnie w tym czasie miałem zminimalizowanego minecraft'a, więc przepraszam za niego. Ja również uważam że koszt odbanowania jest zbyt drogi. RE: Skarga na TiTeczek - Egzey0 - 04-09-2015 Koszt odbanowania jeżeli ci niepasuje admin@mcsurvi.pl ale wątpię że coś się zmieni. Twój kolega nie wiem czy ty też ale jednak wyzywaliście mnie szczególnie VirtusPG. ODRZUCAM RE: Skarga na TiTeczek - JaskierNice - 04-09-2015 Nie przypominam sobie abym ciebię wyzywał. RE: Skarga na TiTeczek - Egzey0 - 04-09-2015 Twój kolega VirtusPG sam zapracował też na bana dla Imperiala wyzywając serwer, administracje i mnie. Wyklikane z klawy na Trooperze 5 #Tptalk RE: Skarga na TiTeczek - lamaxdgg - 05-09-2015 ImperialPL został zbanowany za zareklamowane grupy na Facebook. I coś jeszcze? RE: Skarga na TiTeczek - Kawy - 05-09-2015 Tak! Coś Jeszcze! Gracz Nie Ma Screena! Pozdro Kaffy |