Skarga na SzybkiegoBanana - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: Wysypisko miejsce (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=54) +--- Dział: KOSZ (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=55) +--- Wątek: Skarga na SzybkiegoBanana (/showthread.php?tid=1750) |
Skarga na SzybkiegoBanana - dfbnchnms2 - 23-06-2015 Twój nick:dfbnchnms2 Powód:Brak zainteresowania Serverem PvP Classic Serwer, na którym się to wydarzyłovP Classic(nwm czy na innych też tak jest) Godzina,data: Krótki opis sytuacji:Banan nie potrafi w minimalnym sotpniu zapobiec cheaterom (Jak wejdzie admin mogący banować, to już święto, i nie banuje wszystkich cheaterów, średnia wchodzenia admina Banującego to +/- 2tyg) [Obowiązkowy] Dowód winy: ( screenshot , filmik ) Do tego zdażenia nie potrzebny dowód, każdy wie jak jest Domagamy się: -Profesjonalnej Kadry Adminów Która CO NAJMNIEJ Będzie monitorowała server 4h+ -Wgrania pluginu chroniacego od killaury, i innych cheatów Twoja Rola panie Bananie to poświęcenie na to 15-30min KTO SIĘ ZGADZA PISZE : SZYBKI BANAN CHCEMY ZMIAN /Jeśli coś się nie spodoba, poniosę wszelkie konsekwencje, ponieważ to był mój i tylko mój pomysł, mam nadzieje że Właściciel SzybkiBanan spełni nasze prośby RE: Skarga na SzybkiegoBanana - MrVivoX - 23-06-2015 Banan nie zajmuje sie tylko serwerem mcsurvi.Na jego glowie jest jeszcze kilkanascie innych serwerow.W obecnej chwili zaden serwer nie ma anty cheata ktory w 90% wykrywa cziterow.Banan napisal 1 plugin na wykrywanie cziterow , ale niestety plugin nie dzialal za dobrze i zostal usuniety.Wkrotce bedzie rekrutacja i przypuszczam , ze zostana przyjete nowe osoby. RE: Skarga na SzybkiegoBanana - dfbnchnms2 - 23-06-2015 Ale 15 minut nie zbawi go, a przez jego zaniedbanie bardzo malo ludzi gra, a jak juz gra to z cheatami RE: Skarga na SzybkiegoBanana - FabGames - 23-06-2015 (23-06-2015, 06:50 PM)MrVivoX napisał(a): Banan nie zajmuje sie tylko serwerem mcsurvi.Na jego glowie jest jeszcze kilkanascie innych serwerow.W obecnej chwili zaden serwer nie ma anty cheata ktory w 90% wykrywa cziterow.Banan napisal 1 plugin na wykrywanie cziterow , ale niestety plugin nie dzialal za dobrze i zostal usuniety.Wkrotce bedzie rekrutacja i przypuszczam , ze zostana przyjete nowe osoby. Tak to wiadomo , że ma dużo serverow i sobie nie radzi ;/ to niech zrobi wkącu rekrutacje proste jak sobie nieradzi
O to jest forum , żeby zgłaszać graczy używających cheatow !
Bo banan, tego nie ogarnia
1.Info dla lamaxdgg jak ty banujesz tych cheaterów na 1 dzień co ?? wbiłem dzisaj na pvp a tam na cheatach lexxusspl,ronaldo89 Tak nich banujesz ?? co Bany za cheaty prawdopodobniej są na zawsze nie wiesz, a nie na jeden dzień ,,Bezurazy"
Pozdrawiam !
RE: Skarga na SzybkiegoBanana - matikox20 - 23-06-2015 to moze niech polowe serwow zostawi zeby sie pozadnie zajmowal a mniej serwow RE: Skarga na SzybkiegoBanana - MrVivoX - 23-06-2015 @Up2 Moderator lamaxdgg banuje na zawsze , ale gracze kupuja UB. RE: Skarga na SzybkiegoBanana - lamaxdgg - 23-06-2015 GDYBYM JESZCZE MÓGŁ BANOWAĆ, ja mówiłem to na serwerze parenaście razy. Patrzę kto cheatuje i spisuję nicki. Gdy otrzymam permisję do Banowania, zabnuję wszystkich. Banan ma na głowie CraftBoard, CraftServer, SerweryMinecraft, Mineserwer.pl i inne. Spamię mu o tę permisje no ale... A skargi na Banana, heh... śmieszne, powiedziałem co będzie jak dostanę permisję do BAN. Wątek ląduję w koszu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |