Brak okazywania innym szacunku . Propozycja - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: Wysypisko miejsce (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=54) +--- Dział: KOSZ (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=55) +--- Wątek: Brak okazywania innym szacunku . Propozycja (/showthread.php?tid=14196) |
Brak okazywania innym szacunku . Propozycja - Michuu76 - 18-06-2017 Witam . Na wstępie , chciałbym przeprosić , jeżeli wątek ten nie został napisany w miejscu , w którym powinien się znajdować . Informacja ta skierowana jest do graczy , którzy nie stosują swej kultury względem innych graczy jak i również dla administracji w celu weryfikacji mojej osobowości i mojej prosby/propozycji . Grając na serwerze McSurvi , na różnych trybach rozgrywek , zauważam dużą ilość graczy , którzy zachowują się nie odpowiednio względem innych graczy , którym zapewne przeszkadza taki spam na "chacie" ze względu na wiek . Niestety nic na to nie poradzę , gracze nie zwracają uwagi na to co piszą i jak piszą do innych . Osobiście przeszkadza mi to . Nie będę wymieniał nick'ów graczy , którzy się tak zachowują ale chciałbym to zmienić . W jaki sposób ? ( Część ta jest przeznaczona dla administracji ) Aby móc to zwalczyć chciałbym się rekrutować na tzw. Helper'a , który pomoże mute'ować takich graczy bez większych kar . Aktualnie rzadko spotykam helperów i chcę dołączyć do tej małej liczby tych osób . Zależy mi na tym aby na serwerze panowała miła , serdeczna atmosfera ponieważ grają tu osoby niską liczbą lat i o rygorystycznym sumieniu niepozwalającym im na patrzenie na przekleństwa / drwiny czy prześladowania . Może się od razu przedstawię ... Nazywam się Michał Grabowski ( nick : Michuu76 ) gram u Was od ładnych paru lat , na różnych nick'ach . Rocznik 2000 >> 16 lat . Mieszkam w Krakowie . Uczę się polonistyki >> kierunek humanistyczny Posiadam TeamSpeak'a 3 wraz z działającym mikrofonie / bądz skype . Poświęcam dużo czasu na serwerze ( 2-6h dziennie ) W razie potrzeby podam prywatnego Facebook'a żeby lepiej i szybciej się ze mną skontaktować . Nr tel również mogę podać . E-mail: michugtx@gmail.com Jeżeli Administracja życzy Sobie pomocy w postaci dodatkowego Helper'a to czekam na odpowiedz . Jeszcze raz przepraszam jeżeli zle posłałem tą wiadomośc . Pozdrawiam Michał ~Michuu76 RE: Brak okazywania innym szacunku . Propozycja - crazycrafter - 18-06-2017 Jak chcesz Helpera to poczekaj na rekru i się zgłoś. Proste? Proste! RE: Brak okazywania innym szacunku . Propozycja - Michuu76 - 18-06-2017 crazycrafter Czytanie ze zrozumieniem Czytałeś wstęp ? Jeżeli zle coś napisałem to prosiłem o wyrozumiałość . A , że jest taka potrzeba to napisałem bo zależy mi na graczach i chcę im uprzyjemnić grę . RE: Brak okazywania innym szacunku . Propozycja - raki123 - 18-06-2017 nie chodzi o miejsce ale o czas aktualnie nie ma rekrutacji na helpera , jest na buda a na helpera ma byc podobno w sierpniu RE: Brak okazywania innym szacunku . Propozycja - Michuu76 - 18-06-2017 (18-06-2017, 02:52 PM)raki123 napisał(a): nie chodzi o miejsce ale o czas aktualnie nie ma rekrutacji na helpera , jest na buda a na helpera ma byc podobno w sierpniu aha , dobra to niestety na razie poczekam na taką możliwość , dzięki ;-) RE: Brak okazywania innym szacunku . Propozycja - Nalagx35 - 18-06-2017 Rekrutacja niedawno była, kolejna za 2 bądź 3 miesiące. Jeżeli faktycznie widzisz dużą osób graczy łamiącą regulamin, możesz zgłosić ich tutaj - na forum. Ew. w sprawach szybkich na TeamSpeak3; Ts.McSurvi.pl RE: Brak okazywania innym szacunku . Propozycja - Michuu76 - 18-06-2017 (18-06-2017, 06:05 PM)Nalagx35 napisał(a): Rekrutacja niedawno była, kolejna za 2 bądź 3 miesiące. Aha rozumiem , Dzieki za info :-) W razie potrzeby , jestem gotowy pomóc :> Pzdr Brak okazywania innym szacunku . Propozycja - Admin - 19-06-2017 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |