![]() |
Omexia mówi PaPa. - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: Wysypisko miejsce (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=54) +--- Dział: KOSZ (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=55) +--- Wątek: Omexia mówi PaPa. (/showthread.php?tid=12731) |
RE: Omexia mówi PaPa. - Quarantino - 01-04-2017 Trochę szkoda że odchodzicie,z Omexia nie miałam dużej styczności, ze Snowek trochu na skyblocku się pisało ale nie dużo. Jednak dobrze was zapamiętam ![]() Życzę wam powodzenia w życiu i żebyście tak łatwo nie zapomnieli o mcsurvi ![]() RE: Omexia mówi PaPa. - Egzey0 - 01-04-2017 Narka Martyna :C RE: Omexia mówi PaPa. - Kuba. - 01-04-2017 To było coś, bardzo fajne przeżycie. Do dziś pamiętam nasze pierwsze rozmowy, między innymi o beatlesach, pierwsza rozgrywka, która odbyła się na sky wars classic ![]() ![]() Trzymajcie się! Do usłyszenia ![]() Kuba. RE: Omexia mówi PaPa. - Chuck - 01-04-2017 Chyba zapamiętałaś mnie ze złej strony. Ostatnia "kłótnia" kto ma rację , co powiazało się z moim odejściem. Aczkolwiek nie było to z tym związane. Nie podałem Ci prawdziwego powodu odejścia i to był błąd. Nie miałem z tobą styczności na team speak'u , Minecraft , itd. Po prostu cię nie poznałem. Zapamiętałem tylko live ze Snowem na Annihilacji i piękny domek zbudowany na gm. Drugą sytuacja w której miałem z tobą styczność to Event na water blocku i pytania z internetu ![]() Za to wszystko , tzn. Błędy jakie popełniłem , kłótnie i wiele więcej chcę Cię przeprosić. PaPa Martynko ![]() RE: Omexia mówi PaPa. - Omexia - 01-04-2017 (01-04-2017, 12:09 PM)Chuck napisał(a): Chyba zapamiętałaś mnie ze złej strony. Ostatnia "kłótnia" kto ma rację , co powiazało się z moim odejściem. Nigdy nie interesowały mnie kłótnie, dla mnie to wymiana zdań i tyle. Nie ma również czegoś takiego, że poznałam Cię ze złej strony, bardziej bolało mnie to, co sobą zaprezentowałeś. Nie myślę o Tobie źle i myśleć nie będę. Jak sam napisałeś popełniłeś błędy i właśnie w tym momencie mam nadzieję, że nie będziesz tak pochopnie podchodził do swoich działań. Bo dla mnie Twoje odejścia były decyzją nie przemyślaną. I to jest właśnie jedyna rzecz, do której się czepiałam. RE: Omexia mówi PaPa. - Nysia ツ - 01-04-2017 Było fajnie, i to bardzo. Fajnie się z Tobą współpracowało, ze Snowem również. Ale wszystko się kiedyś kończy, nawet moja przygoda z Administracją się skończy. Powodzenia w życiu prywatnym. ![]() RE: Omexia mówi PaPa. - DylanPL - 01-04-2017 Papatki :c RE: Omexia mówi PaPa. - Snick - 01-04-2017 Myślę, że nasza kochana Omexia zostanie poetką. Te słowa są naprawdę piękne: "Wkurzam się, irytuje, ponoszą mnie emocje, wytykam coś innym, ale ja nie myślę o ludziach jako wrogach. Ja ich nie mam, każdy jest człowiekiem. Jeśli szanuje ludzi, to szanuje w ten sposób siebie. Potrafię być niemiła, zła, ale i tak pragnę zrozumienia od innych, podczas takich sytuacji. Bo każdy jest człowiekiem, jesteśmy tak samo zbudowani. Ja potrafię czasami postawić się na miejscu innych i tego samego oczekuję od każdego, wystarczy zrozumieć."~Omexia2K17 Powodzenia w życiu prywatnym. Bardzo mnie ruszył ten wątek, ponieważ byłaś naprawdę wspaniałą osobą. Fajnie się z tobą gadało, umiałaś mnie rozweselić i co tu dużo pisać. Jednak bardzo rozumiem twoje odejście. Jesteś już dorosła i czas bardziej się skupić na życiu realnym. Tak, to co zaraz napiszę może się kojarzyć z życzeniami urodzinowymi, ale cóż... Życzę ci świetnej pracy i fajnego chłopaka, mądrych dzieci, które będą wbijały topki na największych serwerach na świecie *O*. Pozdrawiam. Snick. RE: Omexia mówi PaPa. - _szumielxd_ - 01-04-2017 Heh snik nie poetka tylko przemowienia na konferencjach miedzynarodowych... wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^ RE: Omexia mówi PaPa. - Skillpvp123 - 01-04-2017 Wiadro elo. Szkoda ze nie mieliśmy okazji sie lepiej poznać. Niestety, każdy kiedyś musi odejść. Chyba jedyny raz kiedy sie spotkaliśmy to na lobby, pamietam jak dałaś mi i jakiemuś typkowi (niepamietam nicku, mial tylko skina z wojen klonów xD) fly i zrobilem nam selfie. Poza tym znam cie tylko z forum. A tak wgl to powodzenia w dorosłym życiu. Jeszcze ci taką fajną emotikonke wyśle na przyszłość : ;3 |