Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Witaj, Gość
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Login/Adres e-mail:

Hasło

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
» Użytkownicy: 18,387
» Najnowszy użytkownik: izgvka
» Wątków na forum: 19,815
» Postów na forum: 93,493

Pełne statystyki

Użytkownicy online
Aktualnie jest 507 użytkowników online.
» 0 Użytkownik(ów) | 504 Gość(i)
Baidu, Bing, Google

Ostatnie wątki
llkt
Kowal Kości

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
Ostatni post: llkt
06-10-2021, 05:28 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,092
niepokonan1919
Zamknięcie Serwera McSurv...

Forum: Ogłoszenia
Ostatni post: niepokonan1919
20-08-2021, 01:19 PM
» Odpowiedzi: 18
» Wyświetleń: 75,653
Kiciek37
Dom seniora

Forum: KOSZ
Ostatni post: Kiciek37
08-06-2021, 11:53 AM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 9,394
Kiciek37
Shazikx

Forum: Archiwum
06-06-2021, 02:53 PM
» Wyświetleń: 9,016
_Quinlann_
Propozycja [KitPvP]

Forum: Serwery PVP
Ostatni post: _Quinlann_
05-06-2021, 11:48 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,007
Kiciek37
problem z wpłata psc na p...

Forum: Problemy
04-06-2021, 08:30 AM
» Wyświetleń: 2,484
Kiciek37
propozycje na dodanie/zmn...

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
03-06-2021, 10:15 PM
» Wyświetleń: 1,891
Kiciek37
Zdrowa karma dla psa

02-06-2021, 07:30 PM
» Wyświetleń: 2,019
Kiciek37
Skarga

Forum: Archiwum
18-05-2021, 10:31 AM
» Wyświetleń: 1,998
Kiciek37
Skarga

18-05-2021, 10:01 AM
» Wyświetleń: 1,886

Cheater
Napisane przez: Czarek14321 - 28-12-2015, 07:49 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (1)

Twój nick: lordklocek
Nick Oskarżonego:1234567890HD
Powód: cheaty
Tryb, na którym się to wydarzyło: kit pvp
Godzina, data: 20:00 12-28
Krótki opis sytuacji: cheatuje
Dowod: https://youtu.be/9pExTL8L8SU

Wydrukuj tę wiadomość

Cheater
Napisane przez: Czarek14321 - 28-12-2015, 04:18 PM - Forum: KOSZ - Brak odpowiedzi

Nick Oskarżonego: miki2016
  Powód: Cheaty
  Godzina, data: 17:00 12-28
  Dowód: https://youtu.be/5UmmLSYC7Q4

Wydrukuj tę wiadomość

Pochwal się swoim skinem.
Napisane przez: Mezir - 28-12-2015, 04:12 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (1)

Witajcie, w tym temacie chwalimy się swoimi skinami jakie mamy w minecrafcie.

Czyli w poście wstawiamy zdjęcie swojego skina, dla osób które tego nie potrafią zrobić poniżej napiszę kłódki poradnik.

1. Wejdź na stronę: http://www.mcskinsearch.com/
2. W polu "Minecraft Username" wpisujemy swój nick po czym klikamy "Search".
3. Po lewej stronie wyświetli się animacja 3D Twojego skina, wybierz odpowiednią pozę po czym kliknij przycisk "Screenshot".
4. Po tej czynności Nasz skin zatrzyma się w miejscu(moment kiedy wykonałeś screenshot), najedź na skin i kliknij prawym przyciskiem myszki, a następnie "zapisz grafikę jako..." i zapisz na dysku.
5. Zamieść obrazek skina na jakimś hostingu zdjęć, a następnie dodaj do tematu, to raczej potrafisz zrobić.

Pora na mój świąteczny skin:

[Obrazek: pobrane.png]

Wydrukuj tę wiadomość

cheater
Napisane przez: SzeryTV - 28-12-2015, 03:13 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (2)

Twój nick: SzeryTV
  Nick Oskarżonego: flarePale1
  Powód: cheaty/killaura
  Godzina, data:15:55 2015-12-28
  Krótki opis sytuacji: bił plecami a przed nagraniem pisał na chacie ze ma flare
  [Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik):
https://www.youtube.com/watch?v=wRwHkCwU...e=youtu.be

Wydrukuj tę wiadomość

Cheater
Napisane przez: Czarek14321 - 28-12-2015, 03:05 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (2)

Nick Oskarżonego: FlarePale1
  Godzina, data: 15:00 12-28
  Krótki opis sytuacji: Cheatuje
  Dowód: https://youtu.be/WK4DwynwtM4

Zapomnialem wylaczyc nagrywanie xD

Wydrukuj tę wiadomość

Cheater
Napisane przez: Czarek14321 - 28-12-2015, 02:46 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (2)

Nick Oskarżonego: Ravixavi
Godzina, data: 15:00 12-28
Dowód : https://youtu.be/ZPT-YFp30lo

Wydrukuj tę wiadomość

Hej ^^
Napisane przez: shunik - 28-12-2015, 02:22 PM - Forum: Przedstaw się! - Odpowiedzi (6)

Hej ^^. Nazywam się shuni. Wiem ... To nietypowe imię, ale urodziłam się w Anglii więc? :/. Mam 15 lat a 5 stycznia będę miała już 16 ;3. Obecnie mieszkam w Piotrkowie, a w do 13-stu lat mieszkałam w Anglii (miasta nie podam - prywatność). Jestem opanowana, spokojna itp. Nie jestem "wybuchowa" np. Jak moja przyjaciółka. Wybuchowa? zapytacie ... Według mnie to znaczy że ktoś ma mega zmiany humorów, czyli że jak ktoś pisze ciągle "XD" lub "XDD". Niewiem czym się to różni, ale ok. Na McSurvi gram przez Maję (Nick: Ladys, LadySkull). Interesuję się sportem, (Ja kocham Sport, On kocha mnie<3). Staram się być jak najmniej "wybuchowa". Wg mnie tacy ludzie/gracze chcą się po prostu popisać przed innymi (bez obrazy maju ;c. ja wiem, ty masz taki charakter ;*). Ostatnio przefarbowałam włosy na fioletowy, stąd jest na awatarze ;3. Staram się jak najmniej robić błędów ortograficznych, ale jestem tylko człowiekiem. Wiem, rozpisałam się ... To już trochę o mnie wiecie ^^. Może ktoś by chciał pograć? ;3

Wydrukuj tę wiadomość

Co dodać, co zmienić, czego się pozbyć.
Napisane przez: Assez - 28-12-2015, 02:07 PM - Forum: Serwery SkyWars - Odpowiedzi (5)

Cześć! Piszę dosyć obszerny wątek, o tym co mi nie pasuje, bądź co polepszyło by tryb Sky Wars - z perspektywy oczywiście zwykłego, szarego gracza.

Rozpoczynając swoją rozgrywkę na serwerze, oczywiście pierwsze co mnie zainteresowało, to wyżej wymieniony tryb, który dosłownie kocham i najczęściej to na nim zamierzałam grać. Ale gdy rozgrywka się rozpoczęła, gdy w ogóle przed rozpoczęciem musiałam wskakiwać na płyty naciskowe by rozpocząć, załamałam się.

Uprzedzając, jest to tylko i wyłącznie moja indywidualna opinia na ten temat i jeżeli są osoby niezgadzające się z nią - nie mam z tym problemu, to jest przedstawienie jak ja to widzę. Dzięki!

Także tak, pierwsza sprawa to problem z graniem w grupie. Skoro nie kara się za tak zwane zawiązywanie sojuszu, to czemu ciężko jest połączyć się, kiedy się gra w parę osób? Już mówię! To wina, tego skakania - otóż gdy staram się skoczyć równo z kolegą, z którym zamierzam grać to z drugiej strony skacze dziesięć innych osób, co powoduje, że pojawiamy się albo na różnych arenach albo w ogóle. Nie lepiej byłoby dać graczu wybór, gdzie i na jakiej arenie ma grać? Wiecie co byłoby dobre? Tabliczki! Klikasz w tabliczkę z nazwą mapy, na której masz ochotę zagrać, jednocześnie z osobą, która ma być w Twoim sojuszu i tyle - gracie razem, problem załatwiony i każdy gra na arenie, która jego zdaniem jest ładniejsza wizualnie, czy nawet po prostu już zna ją na pamięć. Losowanie mogłoby zostać, ale tylko jako dodatek, typu 'Nie możesz się zdecydować na jakiej arenie zagrać? Skacz!'

Druga kwestia to mapy, mapy, mapy, mapy! Zdecydowanie jest ich za mało. Jest tyle osób, które potrafią tak świetnie budować, czemu nie poprosicie ich, by stworzyli dla Was więcej map i do tego bardziej rozbudowanych i interesujących?

To by było na tyle, zachęcam do pisania w tym temacie i wyrażania co o tym sądzicie, a ja z chęcią udzielę konstruktywnych i zwięzłych odpowiedzi!

Pozdrawiam,
Assez.

Wydrukuj tę wiadomość

Mezir
Napisane przez: Mezir - 28-12-2015, 01:49 PM - Forum: Przedstaw się! - Odpowiedzi (7)

Mezir, cześć. Smile

Wydrukuj tę wiadomość

Assez wita :3
Napisane przez: Assez - 28-12-2015, 01:37 PM - Forum: Przedstaw się! - Odpowiedzi (8)

Cześć. Mam na imię Évelyne, lat 17.

Jakieś pytania? : )

Wydrukuj tę wiadomość