| Statystyki |
» Użytkownicy: 18,387
» Najnowszy użytkownik: izgvka
» Wątków na forum: 19,815
» Postów na forum: 93,493
Pełne statystyki
|
| Użytkownicy online |
Aktualnie jest 663 użytkowników online. » 0 Użytkownik(ów) | 659 Gość(i) Applebot, Baidu, Bing, Google
|
| Ostatnie wątki |
Kowal Kości
Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
Ostatni post: llkt
06-10-2021, 05:28 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,106
|
Zamknięcie Serwera McSurv...
Forum: Ogłoszenia
Ostatni post: niepokonan1919
20-08-2021, 01:19 PM
» Odpowiedzi: 18
» Wyświetleń: 75,843
|
Dom seniora
Forum: KOSZ
Ostatni post: Kiciek37
08-06-2021, 11:53 AM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 9,453
|
Shazikx
Forum: Archiwum
06-06-2021, 02:53 PM
» Wyświetleń: 9,079
|
Propozycja [KitPvP]
Forum: Serwery PVP
Ostatni post: _Quinlann_
05-06-2021, 11:48 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,024
|
problem z wpłata psc na p...
Forum: Problemy
04-06-2021, 08:30 AM
» Wyświetleń: 2,494
|
propozycje na dodanie/zmn...
Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
03-06-2021, 10:15 PM
» Wyświetleń: 1,903
|
Zdrowa karma dla psa
02-06-2021, 07:30 PM
» Wyświetleń: 2,028
|
Skarga
Forum: Archiwum
18-05-2021, 10:31 AM
» Wyświetleń: 2,003
|
Skarga
18-05-2021, 10:01 AM
» Wyświetleń: 1,894
|
|
|
| Zagadka: Kto zbanował? |
Napisane przez: Przyjaciel - 06-11-2016, 08:42 AM - Forum: Archiwum
- Odpowiedzi (1)
|
 |
Na pewnym serwerze, było sobie dwóch administratorów: MrPikachu i MocnaKasia1998, czterech moderatorów: KuKo12, Tanganis, PiotrekGames i Hubixx, oraz jeden junior moderator (w 5-dniowym okresie próbnym): Kondzio1337.
Pewnego dnia, gracz Ytonge3 obraził KuKo12, łamiąc regulamin. KuKo12 poczuł się urażony i wyszedł z gry. MocnaKasia1998 zobaczyła wiadomość napisaną na czacie i zbanowała Ytonge3. Potem razem z MrPikachu zauważyli skargę na gracza TwojStary16 (gracz posiada wspomagacze KILLAURA). MrPikachu zbanował TwojStary16 za cheaty, ale Tanganis postanowił sprawdzić tego gracza ponownie i odbanował go, bez zgody administratora i dostał degrada. Tym czasem okazało się, że KuKo12 odbanował Ytonge3, ponieważ chciał go pouczyć, a następnie sam go zbanował. MocnaKasia1998 zdziwiła się, że TwojStary16 został odbanowany i zbanowała go.
Następnego dnia, gracz Tyfus3k wpuścił boty na serwer. MrPikachu zauważył to i chciał zbanować gracza za boty na IP, lecz stracił połączenie z internetem. Na pomoc przyszedł Kondzio1337. Zbanował gracza Tyfus3k, lecz nie miał permisji, żeby dać mu bana na IP. Napisał do MocnaKAsia1998, by odpowiednio go ukarała. Kasia dała graczowi ban na ip.
Dnia trzeciego, Ytonge3 został odbanowany przez Hubixx, bo byli kolegami. Hubixx dostał degrada, ale godzinę później przywrócono mu rangę i skończyło się na pouczeniu. PiotrekGames zbanował Ytonge3.
Dnia czwartego MrPikachu odzyskał połączenie i zbanował graczy Uhu3 i Paxter73 za cheaty.
Dnia piątego KuKo12 odbanował Uhu3, bo sprawdził go i nie miał cheatów. Niestety gracz miał cheaty i MocnaKasia1998 zbanowała go ponownie, upominając przy tym KuKo12. Za to gracz Paxter73 został odbanowany, ponieważ był niewinny.
Ilu spośród wymienionych graczy zostało uniewinnionych?
Kogo zbanowała MocnaKasia1998, a kogo MrPikachu?
Kto został zdegradowany?
Ilu graczy zostało zbanowanych?
Czy Kondzio1337 pomyślnie przeszedł okres próbny?
|
|
|
| Administracja nie bog |
Napisane przez: enderman22xxxe53 - 06-11-2016, 01:06 AM - Forum: KOSZ
- Odpowiedzi (4)
|
 |
W tym wątku chcę omówić pewne punkty z regulaminu takie jak obraza administracji za co dostajemy Perma.Jednak mod to tez gracz i gra na serwerze przez co czasami jak zabije gracza gracz moze sie zdenerwować i go przewać itp.Za co mamy jak mówiłem perm.Zmierzam do tego ze co innego obrazić moda a co innego gracza który jest modem(wiem ze to glupio brzmi ale to prawda).
ADMIN TEZ GRACZ
|
|
|
| PIERWSZA DRUŻYNA ANIHILACJI. |
Napisane przez: Przyjaciel - 05-11-2016, 09:22 PM - Forum: KOSZ
- Odpowiedzi (49)
|
 |
Witam! Tutaj wasz przyjaciel. Z okazji, że serwer funkcjonuje już tyle lat, postanowiłem założyć PIERWSZĄ PARTIĘ PRZYJACIÓŁ MCSURVI. Być może termin ten nie pojawił się jeszcze w naszym gronie, dlatego proszę o przeczytanie mojego programu, zanim zdecydujecie się zignorować temat.
PROGRAM PARTII:
Mamy zamiar wspierać naszą wspaniałą Administrację, zgłaszając wszelkie naruszenia regulaminu, jednocześnie przestrzegając wszystkich jego punktów. Pragniemy uczynić świat serwera lepszym, dając nowe pomysły. Każdy członek partii może kierować się swoim własnym zdaniem, a co więcej nie będziemy ograniczać go w jego działaniach, o ile nie będzie działał na szkodę serwera.
Każdy członek partii ma prawo dzielić się z nami swoimi przekonaniami. Zrealizujmy razem wspólne marzenia!
Wspierajmy nasz piękny serwer!
W celu uzyskania więcej informacji, zapraszam na mój skype: bazaanfil. Dziękuję za każdy głos! Zapraszam!!
Nasza broń to nasze słowa, nasza broń to nasza pasja, nasza broń to są zasady: honor, klasa, elegancja.
|
|
|
| Zagadka: KILLAURA. |
Napisane przez: Przyjaciel - 05-11-2016, 08:34 PM - Forum: Archiwum
- Odpowiedzi (5)
|
 |
Witam. Mam dla was nietypową zagadkę.
Oto ona:
Było sobie pięciu graczy: Honex123, AppstoreQ, Nellano, Tyfusek989 i Kretka12.
Jedno z nich ma aurę. Wszyscy bardzo się nie lubią i starają się oskarżać nawzajem. Oto wypowiedzi każdego z nich, gdy administrator zadał im pytanie, czy mają aurę.
Honex123: Nie mam aury. Pewnie Nellano mnie zgłosił co? Spoko, możecie mnie sprawdzić. I tak nic nie znajdziecie.
(Po tych słowach gracz wychodzi z gry i dostaje bana za logout podczas sprawdzania.)
AppstoreQ: Honex123 ma aurę. (Gracz wysyła na forum film, na którym wyraźnie widać killaurę gracza Honex123.) Jeśli chodzi o mnie, to jestem czysty. Ps. Polecam sprawdzić Kretka12. Muszę lecieć, yo.
Nellano: AppstoreQ ma aurę! Zróbcie coś z nim! Wczoraj nukerem zniszczył nexa w sekundy! A bzdurą jest, że Honex123 ma aurę.. Jeśli nie wierzycie mi to spoko.. Wasz problem! Mam cheaty, nawet nie musicie mnie sprawdzać. Proszę o bana. 
Tyfusek989: Nikt z nich nie ma aury. (Nellano został sprawdzony i nie wykryto u niego huzuni.) Ja też nie mam aury, więc zajmijcie się prawdziwymi cheaterami, a mi dajcie grać.. ;-;
Kretka12: Tyfusek989 ma aurę. AppstoreQ ma aurę. Ja za to nie mam aury i jestem czysta! Ale możecie mnie sprawdzić.
(Po sprawdzeniu, wykryto wspomagacze killaura. Gracz został zbanowany.)
A OTO PYTANIE:
Którzy gracze zostali zbanowani?
Ktorzy gracze mówili samą prawdę?
Którzy gracze nieświadomie nie powiedzieli całej prawdy?
GRA JEST NAPRAWDĘ ŁATWA. POLECAM WZIĄĆ UDZIAŁ!
|
|
|
| Oskarżenie: Lordgangster18s |
Napisane przez: Przyjaciel - 05-11-2016, 08:00 PM - Forum: Archiwum
- Odpowiedzi (3)
|
 |
Twój nick: Akila
Nick Oskarżonego: Lordgangster18s
Powód: Nieodpowiednie słownictwo.
Tryb, na którym się to wydarzyło: Annihilacja 1
Godzina, data: 19:08:07, 30.10.2016r.
Krótki opis sytuacji: Nieodpowiednie słownictwo.
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik):
|
|
|
|