Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Witaj, Gość
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Login/Adres e-mail:

Hasło

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
» Użytkownicy: 18,387
» Najnowszy użytkownik: izgvka
» Wątków na forum: 19,815
» Postów na forum: 93,493

Pełne statystyki

Użytkownicy online
Aktualnie jest 673 użytkowników online.
» 0 Użytkownik(ów) | 669 Gość(i)
Applebot, Baidu, Bing, Google

Ostatnie wątki
llkt
Kowal Kości

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
Ostatni post: llkt
06-10-2021, 05:28 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,107
niepokonan1919
Zamknięcie Serwera McSurv...

Forum: Ogłoszenia
Ostatni post: niepokonan1919
20-08-2021, 01:19 PM
» Odpowiedzi: 18
» Wyświetleń: 75,891
Kiciek37
Dom seniora

Forum: KOSZ
Ostatni post: Kiciek37
08-06-2021, 11:53 AM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 9,464
Kiciek37
Shazikx

Forum: Archiwum
06-06-2021, 02:53 PM
» Wyświetleń: 9,094
_Quinlann_
Propozycja [KitPvP]

Forum: Serwery PVP
Ostatni post: _Quinlann_
05-06-2021, 11:48 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,030
Kiciek37
problem z wpłata psc na p...

Forum: Problemy
04-06-2021, 08:30 AM
» Wyświetleń: 2,499
Kiciek37
propozycje na dodanie/zmn...

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
03-06-2021, 10:15 PM
» Wyświetleń: 1,906
Kiciek37
Zdrowa karma dla psa

02-06-2021, 07:30 PM
» Wyświetleń: 2,036
Kiciek37
Skarga

Forum: Archiwum
18-05-2021, 10:31 AM
» Wyświetleń: 2,012
Kiciek37
Skarga

18-05-2021, 10:01 AM
» Wyświetleń: 1,900

Admini
Napisane przez: DeividXPX - 28-11-2016, 04:35 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (2)

Admini Admin jakiś robi ze mnie żarty i mnie bije na PVP Kits nawet jak nikogo nie ma

Wydrukuj tę wiadomość

Jak wstawić Filmil
Napisane przez: enderman22xxxe53 - 28-11-2016, 04:29 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (5)

Jak wstawić Filmik na forum mam haxa a nie wiem jak wstawić

Wydrukuj tę wiadomość

Skarga Max_VIP
Napisane przez: _LuSiA_ - 28-11-2016, 04:09 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Twój nick: __LuSiA__
Nick Oskarżonego: Max_VIP
Powód: wyzywanie innego gracza
Tryb, na którym się to wydarzyło: anihilacja
Godzina, data: 28.11.2016 16:53
Krótki opis sytuacji: obraża innego gracza
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): https://scr.hu/9zWlnm

Wydrukuj tę wiadomość

{Skarga} FerdekKiepskiPL
Napisane przez: _Angela_0 - 28-11-2016, 03:41 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Twój nick: _Angela_0
  Nick Oskarżonego:  FerdekKiepskiPL
  Powód: Obraza
  Tryb, na którym się to wydarzyło: Anihilacja
  Godzina, data: 28.11.2016
  Krótki opis sytuacji: Obraza
  [Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik):  https://scr.hu/dn0z4n

Wydrukuj tę wiadomość

Zachowanie administracji
Napisane przez: xShania12394 - 28-11-2016, 03:37 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (42)

Widzę, że ktoś nareszcie rozpoczął wątki dotyczące administracji opiekującej się serwerem, wspaniale. Nie chciałam
zakładać konta na forum jednak siłą rzeczy i zaistniałej dnia 27 listopada sytuacji, jestem zmuszona to zrobić. Czego dotyczy problem ? Tak jak wyżej wspomniałam sprawę kieruje do administracji, a raczej jednej osoby, która od dłuższego czasu łagodnie rzecz ujmując olewa sprawy serwera i jej zachowanie jak na osobę zajmująca się porządkiem jest mało dojrzałe. Do czego zmierzam, dokładnie dnia 27 listopada o godzinie około 22:00 została zbanowana moja siostra, uważam jednak, że nie mamy zbyt dużo miejsca, a wy chęci żeby czytać to wszystko. Do osób które teraz są zapewne oburzone i w myślach maja tylko słowa ,,A co ty masz do jej bana", szczerze to bardzo mało, jednak jako osoba trzecia i dość długi gracz na serwerze (który od dłuższego czasu obserwuje coraz większy ,,burdel")  chciałam poznać dokładniejsze powody kolejnego, według mnie mało znaczącego bana - od ostatniego czasu na serwerze obserwuje tylko bany za słownictwo (mało lub wcale wulgarne), bądź ,,obrażanie administracji". Te poważniejsze są zwyczajnie mówiąc olewane. Nie chcę tutaj nikogo krytykować, naprawdę (uwierzcie ,że ja też nie mam ochoty robić z tego afery). Jednak sytuacja dotycząca mojego bana (Perm) to już szczyt jakiegokolwiek braku kultury rozmowy i wzajemnego szacunku. O godzinie 22:30 odwiedziłam serwer anihilacji chcąc poznać dokładniejsze powody zbanowania lopkuijj, z moich własnych obserwacji zauważyłam, że jestem jedną z starszych osób na serwerze, dlatego chciałam to załatwić w miarę dojrzały sposób, chcąc nie chcąc na początku zostałam olana i odesłana na Ts'a - którego nie posiadam, ja osobiście uważam, że sprawę można było załatwić pisząc na chacie serwera. Jednak do administratorki nie docierało kompletnie nic, a na moją opinie na temat ostatniego ,,syfu" na serwerze zostałam odesłana z tekstem ,,Nikt nie każe ci tutaj być, możesz wyjść". - o dziwo tylko to zdanie było napisane bez jakichkolwiek sarkastycznych emotikonek. Wracając do sprawy (nic nie załatwiłam) po mojej według mnie nie obraźliwej prośbie o dojrzalsze zachowanie zostałam zbanowana na serwerze (Perm) za cytuje ,,Obrazę administracji ;3", po czym administratorka skomentowała to słowami ,,Koniec gówniarskiego przedstawienia, UB nie będzie"- nie mam zielonego pojęcia dlaczego z góry stwierdziła ze unbana nie otrzymam (bo tak jej słowa zrozumiałam). Oczywiście w trakcie naszej rozmowy musiało wtrącić się parę osób z ,,Administracyjnego kółka przyjaźni i emotikonek".  Prawdę mówiąc naprawdę nie przejęłam się tym ze dostałam dożywotniego bana , jestem zirytowana zachowaniem administracji której przedział wiekowy nie przekracza 14 roku życia i sprawy załatwiać trzeba jak z przedszkolakiem, co więcej dziewczyna stwierdziła że nie mam prawa nazywać jej ,,koleżanką", nie widzę innego określenia na osobę której nie znam zachowując przy tym przyjazny stosunek. Na końcu chciałam tylko dodać , że administratorce chyba uciekła życiowa regułka ,,Człowiek człowiekowi równy", dostałam (Perm) za ,,obrazę administracji", jednak pozostali gracze należący do ich serwerowego kółka którego nazwę wyżej podałam są ,,nietykalni", kary ich praktycznie nie dotyczą. Nie robiłam screenów naszej rozmowy, nie jestem robotem, myślałam
że załatwimy sprawę w zgodzie i bez problemu. Jeżeli ktoś dotrwał do końca tego cudownego monologu chciałabym poznać opinie graczy na ten temat (dojrzałą i zgodną z tematem). Dodam jeszcze, że nie mam zamiaru ani ochoty robić z tego wątku jednego wielkiego zamieszania i śmietnika, dlatego wierni sojusznicy, którzy w komentarzach będą jedynie bronić strony administracji mogą sobie je darować. Dziękuje i proszę o ingerencje w ten problem - xShania12394 PS. Radzę nie archiwizować tego postu bez rozwiązania go, on i tak wróci.

Załączone pliki Miniatury

Wydrukuj tę wiadomość

Najlepsza mapa na anihilacje, jaką widziałem :0
Napisane przez: Snick - 28-11-2016, 03:12 PM - Forum: Anihilacja - Odpowiedzi (15)

Cześć,
Z tej strony Snick, co sądzicie o tej mapie --> https://shotbow.net/forum/threads/my-ann...ion.66838/ ?
Zbudował ją ktoś naprawdę ładnie.
To nie ja :C. Nie mam takiego talentu. :x
A teraz takie pytanie.
Czy jest możliwość, aby banan dodał nam taką mapę do naszej ukochanej anihilacji?

Wydrukuj tę wiadomość

Skarga okus
Napisane przez: MixPepe3 - 28-11-2016, 02:57 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Twój nick: MixPepe3
Nick oskarżonego: okus
Powód: Słowa
Tryb: annihilacja
Godzina,data: 28.11.2016 15:25
Krótki opis sytuacji: Gracz używa brzydkich słów
[Obowiazkowy]Dowód winy:
http://www.fotosik.pl/zdjecie/7a1c2daf88119bbc

Wydrukuj tę wiadomość

[SKARGA] wiktor5829
Napisane przez: Kuba. - 28-11-2016, 02:20 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (3)

Twój nick: kubbas007
Nick Oskarżonego:wiktor5826
Powód: Przekleństwa.
Tryb, na którym się to wydarzyło: Anihilacja I
Godzina, data: 15:03; 28.11.2016r.
Krótki opis sytuacji: Gracz przeklina; używa wulgaryzmów.
[Obowiązkowy] Dowód winy: https://zapodaj.net/f403c432c8c39.png.html

Wydrukuj tę wiadomość

{Skarga} wiktor5826
Napisane przez: _Angela_0 - 28-11-2016, 02:17 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Twój nick: _Angela_0
Nick Oskarżonego: wiktor5826
Powód: Przekleństwa
Tryb, na którym się to wydarzyło: Anihilacja
Godzina, data: 28.11.2016
Krótki opis sytuacji: Gracz Przeklina
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): https://scr.hu/4KYA88

Wydrukuj tę wiadomość

UnBan x2
Napisane przez: lopkuijj - 27-11-2016, 10:04 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (19)

Jeszcze nie skończyłam rozmowy chce wyjaśnić tą sprawę. Zorientowałam, się że nie czytasz w myślach. Jakoś się spostrzegłam. Co masz na myśli "Ale w przeciwieństwie do ciebie ja szanuje innych i nie pozwolę aby ktoś ich obrażał" Umm, jeśli nazywasz po zbanowaniu gracza xShania i napisaniu potem "Koniec gówniarskiego przedstawienia" gdzie ta osoba jest o dużo lat starsza od ciebie szacunkiem, to ten serwer jest mega i szczególnie administracja.

Wydrukuj tę wiadomość