McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Skarga KillAura
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Cześć.
Zostałem zbanowany o 17.10 za killaure pvp z kitami. Ja nie uznaję takich dodatków w mc. Mam orginała i nie mam zamiaru go zmieniać. Niczego nie używam. Walczę uczciwie.
Osoby które oszukują powinny być wyrzucane i to rozumiem, ale nie za darmo. Czyli za nic. To jest nie sprawiedliwe. Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad 
Lipa.
Pozdrawiam.
Twój nick?
I kiedy otrzymałeś bana?
I wiesz od kogo?
Nick: Kobra1 Ma bana od AntyCheata.
A dlaczego. Ja nie cheatuje. Nie mam przyjemności z oszukiwania innych. Bana dostałem wczoraj ok 17.10. Grałem z kolegą i wtedy dostałem bana.
Kobra bo ten AntyCheat jest ,,Zepsuty" , Banuje osoby bez cheatów,A cheaterzy sobie dalej grają ;_;
Jak uzywasz DoubleKlicka to ci moze dać bana....
Ja jestem za UnBanem za tego gracza
To co to za sprawiedliwość. Nie oszukujesz ban oszukujesz grasz dalej. Beznadzieja.
Może trzeba zacząć oszukiwać. Tylko oszukiwanie nie jest w moim stylu.
Poczekam jeden dwa dni może w tedy mnie odbanują. Jak nie to z kolegą nagramy filmik z innego konta i poczekamy na bana.
Potem filmik na youtuba.
Antycheat to tylko maszyna i ma prawo nie prawidłowo banowac. Oczywiście pewności 100% nie ma. Cheaterow też banuje, a raczej większość z nich więc nie wiem po co tak to tak jeszcze dodajesz, że jest zepsuty, a uczciwi mają bana, a cheaterzy grają...

Wyrysowane z mojej szynki krakowskiej przy użyciu mojej Hime hime :3
Czekam na odbanowanie. Proszę o odpowiedz tak czy nie??
Odbanowali cie?
nie odbanowali mnie.
Stron: 1 2