McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Siostra
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Cześć! Dzisiaj mam Wam do przedstawienia pewien błąd gry. Moja siostra dzisiaj (nick to Limonka312) na Wojownicy Vs Potwory 2 dobiła 8lvl oraz 3k. Wpisała komendę /uprawnienia następnie kupiła 2x Substancja, napisała komendę /substancja, i okazało się że co? ze ta komenda jest nieznana. Wpisała ponownie komendę /substancja ale nic. Gdyby można było prosiłbym o jak najszybsze naprawienie tego błędu oraz zwrot 3k mojej siostrze. Pozdrawiam. PS Jak napiszecie że sama odpowiada za $, to to był bug, więc proszę tak nie mówić.
Czy twoja siostra dobrze to wpisala,wielkosc albo wogule litery się zgadzają??
*Wymówka Na Siostrę xD*
(24-08-2016, 01:17 PM)Zgłaszacz223 napisał(a): [ -> ]Czy twoja siostra dobrze to wpisala,wielkosc albo wogule litery się zgadzają??

Wszystko było dobrze. Jeśli nie wierzysz sam to spróbuj.
a jaką ilość kupywala substancji?
Wydaje mi się, że to może być BŁĄD TECHNICZNY. Powinien zająć się tym TECHNIK serwera, lub ADMINISTRATOR.
(27-08-2016, 10:04 AM)TheChosenOne napisał(a): [ -> ]Wydaje mi się, że to może być BŁĄD TECHNICZNY. Powinien zająć się tym TECHNIK serwera, lub ADMINISTRATOR.

Wszystko rozumiem, tylko czy można dostać zwrot kasy?
Znając Polskę raczej nie.. nie ma szans, żeby ci zdziercy oddali ci hajs.

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
The chosen one, zmień ns znając graczy admin nie moze oddawac $
Bo gracze czesto oszukują.
Ps. Mialem na easy hc 100000000000$ a dziś wchodzę i nie ma :c oddacie? Ja serio, nie klamie! A co do Introduce, to ogar ;-;
Jeszcze nie widziałem zeby banowali za nic no może byl 1 adm, ale ma degrada. Także nie płacz i tak ci nic nie pomoże.

wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(")
faktycznie tak bylo, $ zostaly zwrocone do twojego konta Limonka312 Smile
Stron: 1 2