McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Gratulacje super administracji,naprawde ;_;
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Czesc w tym wątku chcialbym poruszyc temat,temat jest o administracji,a głównie o administratorze awesomehaxx banuje niektórych graczy kompletnie za nic,wlasnie teraz kolega dostal tempbana i on odpowiedzial ze za grozenie graczom,podkresle ze nie grozil graczom,a gdy sie spytalem 'jakie grozenie?' to on mi dal tempbana do 22 jakiejs tam

(gdyby ktos nie wiedzial jest godz. 21:45) wiec prosze o rozpatrzenie tego wątku,nie mam na celu degrada dla jakiegos administratora tylko zdolam sie o jego poprawę,dziekuje za przeczytanie Smile
A jakieś dowody lub coś?
Dowody dam jak je zdobęde,proszę odrazu nie zamykac wątku,postaram sie wstawic dowody jak najszybciej
Więc tak.
Na serwerze nigdy nie banuje za nic. Banuje za spam oraz za reklame innych sieci serwerów, itp. Zbanowałem twojego kolege za grożenie innemu graczowi awesomehaxeczka. Jeden z was mówił do awesomehaxeczki że pójdzie po innego admina Frosta, więc się zapytam dlaczego nie poszedłeś? kubbas007 zbanowany na 24 godziny za grożby w strone innego gracza, NieustraszonyPL zbanowany za wulgaryzmy oraz dopytywanie się powodu bana na 5 min. W celu wyjaśnienia prosiłbym kogoś o sprawdzenie konsoli serwera Smile
Zgłaszacz223 po co piszesz skargę jeśli nie masz dowodów?Znam Awesoma i jestem w stanie poręczyć,że zawsze banuje dobrze.Na serwerze są osoby,które po prostu chcą zemsty na adminie,wiec piszą skargę To tyle z mojej strony a gracze wyżej podani nie są świeci bo sam ich czasem banowałem.
[21:33:45] [Client thread/INFO]: [CHAT] NieustraszonyPL » popierdolilo cie?
[21:28:34] [Client thread/INFO]: [CHAT] NieustraszonyPL » awesomehaxeczka to ze jestes kuzynką admina to nie znaczy ze mozesz robic co ci sie podoba
[21:19:20] [Client thread/INFO]: [CHAT] NieustraszonyPL » Klaudiax33 KURWA TWOJA JEST TAK GRUBA ZE NIE MIESCI SIE W AUCIE
[21:19:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] NieustraszonyPL » Klaudiax33 KURWA TWOJA JEST TAK GRUBA ZE NIE MIESCI SIE W AUCIE
[21:19:18] [Client thread/INFO]: [CHAT] NieustraszonyPL » Klaudiax33 KURWA TWOJA JEST TAK GRUBA ZE NIE MIESCI SIE W AUCIE
[21:18:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] NieustraszonyPL » A TWOJA TAK GLUPIA ZE NIE ODROZNIA UMYWALKI OD KIBLA

Nie wiem czy to była tyralnia czy co, ale kultura na serwerze obowiązuje :")
Dejvissiek » Malgorzatka11 nie drzyj pizde
awesomehaxeczka » Dejvissiek uwazaj sobie
- idzie w ślady kuzyna B)

[21:34:38] [Client thread/INFO]: [CHAT] kubbas007 » awesomehaxeczka zaraz do frosta pisze i madrosc pokarzesz potem!
no kurde troche przesadzilem ze za nic,lecz jestes zbyt ostry,a co do przeklinania sama awesomehaxeczka pisala np: 'spadaj na drzewo prostowac banany' albo 'co wy robicie dzieci' podkreslam 'dzieci'....
Skarga jak i odpowiedzi dwóch stron napełnione minkami w celu sarkazmu i podkreślenia ironii Smile
Sama skarga.:
1.Każdy może popełnić błąd, tuteż się do niego przyznać ale akurat każdy może potwierdzić z logów że sam rozpocząłeś tą kłótnię i próbujesz ją snowballować (tooczyć żeby nabierała coraz to więcej odpowiedzi). Nie trzeba to wyjątkowo wyjaśniać ale też nie stać za zasadą: Admin ma zawsze rację, kłamstwo i dawno temu.
Skarga na administratora zwykle ma cel, co próbujesz przez to osiągnąć? Wytłumaczę prostą frazą: ZA NIEPRAWIDŁOWEGO BANA NIE MOŻNA ZGŁOSIĆ SKARGI, temat przerabiany. Piszesz skargę bo ktoś dał Ci bana. Próbujesz osiągnąć dokładnie co?
Ty porównujesz pisanie do kogoś "dzieci", a wulgaryzmy? Człowieku, twierdząc jeszcze że ten jrmod traktuje ostro graczy? Blagam Cię, ostro, to by potraktował gracza, który napisze do kogoś "dziecko", nijezeli Ciebie rzucającego bluzgami na prawo i lewo.
Zostałeś ukarany w sposób jak najbardziej na miejscu więc? Sam wiedziałeś chyba co piszesz. 
(12-08-2016, 09:04 PM)Zgłaszacz223 napisał(a): [ -> ]no kurde troche przesadzilem ze za nic,lecz jestes zbyt ostry,a co do przeklinania sama awesomehaxeczka pisala np: 'spadaj na drzewo prostowac banany' albo 'co wy robicie dzieci' podkreslam 'dzieci'....

Powiem tyle. 
awesomehaxeczka ma 12 lat i ja tutaj nie widze przeklinania tylko pojazd podstawówki :v
Stron: 1 2