McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Krótka propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
No, to ten, wczorajszego wieczoru wpadłem na pomysł, by dobrze byłoby dodać vipom komendę /fly i / lub /repair, czemu i po co? Głównie z powodu budowania i upadków z wyspy a także narzędzi, które są dość istotne w całej grze, no bo kto chciałby się rozstawać z powodu braku wytrzymałości ze swoim kilofem silk touch 1 efficiency 4? Raczej nikt <tu wstaw smutną melodię na najmniejszych skrzypcach świata>.
Aaaaale żeby nie było to nie fair w stosunku do graczy, to proponuję dodanie samego repaira w sklepie, za cenę ok. 100-200 piniondzów.
Powiecie "zbędne ułatwienie"? Tak, jest to pewnego rodzaju ułatwienie, ale z tym zbędnym to bym się kłócił bo na prawdę, umiliłoby to każdemu grę a i może więcej vipów by się pojawiło na obydwóch serwerach skyblock. Dobry pomysł? Zły? Wypowiedz się!

(wybaczcie za taką ściankę tekstu, coś akapity z taba tu nie działają :c)
Myślę, że dodanie komendy /fly i /repair do pakietu VIP to dobry pomysł. Jestem jak najbardziej za.
Wedlug mnie zly pomysl.Gra tez ma byc nie za latwa a z repair bedzie kazdy mogl sobie naprawiac najlepsze rzeczy , kto vipa ma .Fly tez mi sie jakos nie podoba xD
Co do fly bym się zastanowiła, ale repair to dobry pomysł, moim zdaniem.
Komenda Fly nie zostanie dodane ze względu na przewidywane skargi graczy ( ViP lata i przeszkadza )

Komenda /repair została dodana jak i dodatki