McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Czas się przywitać!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemka!!

Jestem Dominik w grze nick "Cebul_46". Mam 16 lat (rocznikowo). W minecrafta zacząłem grać w 4 klasie czyli jakieś 6 lat temu Wink. Na McSurvi.pl najczęściej gram na Freebuild i Creative ale lubie czasem pograc w Hide end Seek. Na tych pierwszych dwóch ostatnio straciłem wszystko przez nowe aktualizacje map Big Grin. Ale cóż, gra sie nie konczy, zaczałem wszystko od nowa. Po za graniem w minecrafta gram tez w CS:GO i czasami w Plemiona, na pojedynczych swiatach (aktualnie zrobiłem sobie przerwe). Moimi zainteresowaniami są sporty motoworwe takie jak żużel, F1, DTM oraz piłka nozna. Jeśli macie jeszcze jakieś pytania pisac Wink.

Pozdrawiam.
Hejo. Też lubie sporty motorowe. Proponuje spróbować zagrać na anihilacji, całkiem fajny tryb. A jeszcze takie pytanie, od jakiego czasu grasz na mc survi? Dlaczego po aktualizacji wszystko straciłeś? (sory za 2 pytanie, ale ja jestem po prostu nie ogarnięty)

wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(*)
Witaj ^_^

Wysłane z mojego Popka c7 :3
(28-02-2016, 10:10 PM)szumielxd napisał(a): [ -> ]Hejo. Też lubie sporty motorowe. Proponuje spróbować zagrać na anihilacji, całkiem fajny tryb. A jeszcze takie pytanie, od jakiego czasu grasz na mc survi? Dlaczego po aktualizacji wszystko straciłeś? (sory za 2 pytanie, ale ja jestem po prostu nie ogarnięty)

"Od jakiego czasu grasz na mc survi?"
- Od jakichs 2-3 lat. Na początku na waterblocku, a później na Freebuild i Creative. Hide and Seek w ramach rozrywki z przyjaciółmi Big Grin

"Dlaczego po aktualizacji wszystko straciłeś?"
- Nastopiła nowa edycja tych gierek (Freebuild i Creative) a więc straciłem działki wraz z wszystkimi diaxami, hajsami i oczywiscie super eq ;/
Smutne

Smutne, ale prawdziwe :/
Zapomniałem jeszcze dodać, że gram na PVP xd
Witaj cebulo! XD
Siemka
 o luju dzisiaj się zalogowałem  XD
Dzień Dobry