McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: O Helperze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
 Pewien helper chyba FrOsTy89 teleportował sie do mojej i moich kolegów bazy . Wtedy gdy tam był niewidzialny teleportował do siebie swoich kolegów z gildi i nas zabili oraz okradli. Jak na serverze mają być taka administracja to tylko potracicie graczy.Oraz prosze o zdegradowanie tego gościa z miejsca Helper. Na zdjęciu które dodałem widać moją baze i gracza który teleportował sie do Frostiego nie było żadnych tuneli którymi mógł sie dostać ten gościu. Angry Angry Angry
Z tego co wiem administracja nie odpowiada za strarty.
Ale to HELPER wyrządził szkodę... Itów administracja pewnie nie odda, ale może pouczyć tego helpera... Bo raczej FrOsTy89 nie bedzie miał wytłumaczenia, chyba że gracz/jego koledzy tepneli (zgodzili się na teleportację) ich do siebie. To tyle z mojej strony ;>
Niestety to nie helper frost, frosta nawet tam nie było. Gdy tepnąłem się w losowe koordy zauważyłem nick jednego z was (Hijzhij chyba) i zacząłem się wkopywać. Z mojej strony to chyba tyle.

Pozdrawiam awesomehaxx
Hijzhij,lubię tepać się do graczy i obserwować ich zmagania.Chciałem was,ale zapomniałem o wpisaniu komendy /v.Przez co byłem widoczny.Obserwowałem was,może tak z 1 min.Pózniej tepnołem się do innego gracza.
(29-01-2016, 04:30 PM)awesomehaxx napisał(a): [ -> ]Niestety to nie helper frost, frosta nawet tam nie było. Gdy tepnąłem się w losowe koordy zauważyłem nick jednego z was (Hijzhij chyba) i zacząłem się wkopywać. Z mojej strony to chyba tyle.

Pozdrawiam awesomehaxx

Jak ty nie kopałeś tuneli ponieważ nie było ich a w bazie zobaczyliśmy frostiego.
(29-01-2016, 06:13 PM)Hijzhij napisał(a): [ -> ]
(29-01-2016, 04:30 PM)awesomehaxx napisał(a): [ -> ]Niestety to nie helper frost, frosta nawet tam nie było. Gdy tepnąłem się w losowe koordy zauważyłem nick jednego z was (Hijzhij chyba) i zacząłem się wkopywać. Z mojej strony to chyba tyle.

Pozdrawiam awesomehaxx

Jak ty nie kopałeś tuneli ponieważ nie było ich a w bazie zobaczyliśmy frostiego.

Mogę tam wrócić i zrobić ci paręnaście screenów że do waszej bazy jest tunel hehe Smile
Zaraz wbije na serwer zrobić ss-y
(29-01-2016, 06:19 PM)awesomehaxx napisał(a): [ -> ]
(29-01-2016, 06:13 PM)Hijzhij napisał(a): [ -> ]

Pozdrawiam awesomehaxx

Mogę tam wrócić i zrobić ci paręnaście screenów że do waszej bazy jest tunel hehe Smile
Zaraz wbije na serwer zrobić ss-y

Gdy nas nie było to miałeś czas na wykopanie ich.
Dobrze znam FrOsta mam z nim dzialke na freebuild i wiem że nie zrobił by czegoś takiego zresztą co jest złego w podglądaniu graczu może spotkasz cheatera i kompletnie nie zgadzam sie z tym żeby FrOsT został zdegradowany z Helpera ponieważ sumiennie wykonuje swoje obowiązki. To tyle odemnie.

Lubie Placki Big Grin
Frost jako członek Administracji ma prawo teleportować się do różnych graczy, gdyż może napotkać cheatera który myślał, że dany Administrator go nie zobaczy. Znam Frosta z PvP i wiem jak to wygląda. A wygląda to tak, że Frost teleportuje się na vanishu do losowej osoby sprawdzając czy nie posiada cheatów. Jestem za potwierdzeniem gracza awesomehaxx, ponieważ nie mieliście cuboida i każdy mógł zrobić tunel. I jeszcze co do dowodów. Ten gracz teleportował się do Frosta? Daj dowód, że Frost tam był i, że awesomehaxx się tam do niego teleportował. To chyba wszystko z mojej strony.
~Nysia
Stron: 1 2