McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Problem xd
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nie wiem czy to pasuje do tego wątka, ale ok (problem dość dziwny xD).
Na Anihilacji aha chciałam kupić ''zestaw Ninja''. Problem polega na tym, że mam 15k Fe i nie da rady kupić. ;/
Coś, ktoś pomoże?
hejty poleca
Sprawdziłaś czy nie masz przypadkiem groszy bo bywa tak że ktoś nie ma tak naprawdę 15k tylko ma po przecinku jakieś liczby czyli groszy np. 155,01 a nie 155.01

Inaczej tego napisać nie mogłem jeśli się połapałaś to +
jest druga opcja którą marcel nie napisał to jest to że np z innego nicku ale na tym ip przesłałaś sobie fe i wtedy ci się coś baguje ja tak miałem i do teraz nie mogę kupić nic bo niby zarabiam ale nic mi nie leci raz uzbierałem 20.000 fe ale się zatrzymało i stało na 2.000 więc tak mam już pół roku ale też np duże litery w nicku mogą to spowodować
(12-01-2016, 02:30 PM)Dawi1203 napisał(a): [ -> ]jest druga opcja którą marcel nie napisał to jest to że np z innego nicku ale na tym ip przesłałaś sobie fe i wtedy ci się coś baguje ja tak miałem i do teraz nie mogę kupić nic bo niby zarabiam ale nic mi nie leci raz uzbierałem 20.000 fe ale się zatrzymało i stało na 2.000 więc tak mam już pół roku ale też np duże litery w nicku mogą to spowodować

Nie przesyłałam sobie fe.
I naprawdę? ;-; Duże litery mogą to powodować? ;-;
[*] dla ludzkości
@up Tak?
Każdy mógłby mulciakami nabijać fe.
aha, to zadam kolejne dziwne pytanie
Jak ja mam zarobić na tą Ninje? ;__;
no według mnie i moich obserwacji ja nie mogę zarobić na inną klasę i żyję tylko z all klasami za 4 tysie i mały tescik przeslij wybranej osobie 2 fe i zobaczysz że ci odejmnie większą polowę całego konta Big Grin