McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Sky Wars Classic
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam coś do powiedzenie:

Na trybie Sky Wars Classic denerwuje mnie jedna rzecz, a chodzi o kity. Wiele graczy, (bez obrazy) nie stać na kity ponieważ są za drogie a dla nie których graczy wręcz nie potrzebne[...] Jest to tylko wyłącznie mój głos w tej sprawie... Jestem za usunięciem kitów z Sky Wars 3 lub obniżenie ich cen.
Jestem za, ponieważ nie widziałem nikogo kto by je kupował. Mi osobiście się one nie przydają, chociaż mam na Sky Wars ponad 3,5K pkt. Jestem za umożeniem kitów.
Moim zdaniem najlepiej by było, aby skywars noob lub professional zostały przerobione na zwykłe, bez kitów.
W ten sposób nastąpiły by 3 rodzaje skywarsów, a mianowicie
Skywars Classic - Z kitami.
Skywars Noob - Z rzeczami jednorazowymi.
Skywars Proffesional - Zwykłe, bez dodatków.
Co wy na to?

Kity jednak są wykorzystywane, głównie klasa Elf oraz bodajże Tank. A że ludzie nie chcą wykorzystywać tych kitów, mając dużą ilość, to możliwe, że wolą się wykazać dużą ilością takowych, ewentualnie lepiej im się gra bez, chcą mieć równe szanse z każdym, by mieć satysfakcję z zabicia kogoś bez żadnych pomocy. Wink
Co do ludzi, których rzekomo nie stać.. zawsze można pograć dłużej, zarobić kilka punktów i proszę bardzo, kit już jest dostępny. Wystarczy tylko trochę chęci.

Podsumowując, moim zdaniem usunięcie kitów nie byłoby za dobre, bo to jednak jest jakieś urozmaicenie.  
To tylko moja opinia Big Grin
Ludzie nie używają kitów, ponieważ są drogie i nie opłaca się ich używać .To tylko strata pkt :/