McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: denerwująca reputacja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Trzy lub dwie osoby dają mi -1 reputacji i na dodatek tym spamią, większość reputacji " - "
są z treścią zawierającą kłamstwa, weźmy za przykład użytkownika o Nicku patr@ coś tam,
Napisał że niszczę jego marzenia, napisał on wątek pt. ,, kce opa", ja wyraziłam tylko swoje zdanie na temat tego ,,opa" a on mi dał kilka ujemnej reputacjii, tak samo Reister , tylko że ten gracz dał mi ją bez powodu, napisał że gram na cheatach i wyzywam graczy co oczywiście jest nieprawdą ;( jeśli jest taka możliwość proszę o usunięcie tej reputacji z mojego profilu ponieważ jakby na przykład był jakiś nowy gracz na forum i serwerze to może to wsiąść za prawdę i nie chcieć się ze mną zadawać lub coś w tym stylu.

Pozdrawiam i dziękuje Smile
Ehhh... Wika, skarżysz się na spam reputacji -1 a sama nie jesteś lepsza, na swoim multi " roki.. " nabijasz se reputację a to chyba też nie w porządku. Reputacje -1 mogą zostać usunięte ale +1 też.
Nala, chyba już Ci mówiłam że ukradziono mi konto ;p pozatym nie jestem głupia żeby tak oszukiwać, jeśli nie da się usunąć tylko ,,-" to niech usuną też +, ja tylko nie chcę aby inni gracze mnie nie lubili Smile
Tak jasne, gracz który ukradł ci konto nabija ci reputację. Mhm, mało prawdopodobne ale ok. " nie jestem głupia aby oszukiwać " nie trzeba być głupim tylko cwanym Wink
Nie rozumiem celu tego wątku, reputacje może dać gracz i to jego wybór lub powód dla, którego daje ...
Może dać jak najbardziej ale nie przesadzajmy, jeśli gracz ma niszczyć drugiej osobie reputacje dlatego że go nie lubi lub się nudzi to bez sensu. Marcel masz +3 gdybym ci teraz spamiła ciągle -1 to jakbyś się czuł ? jakby cię widzieli inni?
"Jestem modem i mam -5 reputacji", to chyba nie najlepiej wygląda.
Bo mimo wszystko jednak ta reputacja coś znaczy.
Nala, może mało prawdopodobne, ale co ja poradzę? Jestem uczciwym graczem Smile
Nie masz resetu reputacji, Luka ci dała 1+ reputacji aby wyrównać ci reputację.
Właśnie to zauważyłam xDDDD
Masz 1+ ;P ;*
Stron: 1 2