McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: skarga na Jr.Mod Dravenpl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Chcialbym wymienic pare rzeczy o jrmod dravenpl :
1.dlaczego draven ma jakies socialspy,private message= prywatna wiadomosc a nie ze on kontroluje nas nawed jak ma ogarniac to co ma widzenie msg z tym wspolnego??!!
nawed juz nie mozna sobie z kolega pozartowac bo on wszystko widzi
2.Daje kazdemy bany , jak tak dalej pojdzie to skyblock nie bedzie mialo graczy.niby ze ogarniac ma ale nawed zartow nie mozna robic itd.
3.Poprawia kazdego gracza w ortografi a sam blednie pisze (ss)
4.Przez caly czas jest na skyblocku AFK , a jak jest to dopiero trzeba 1000 razy pisac do niego az on wrescie odpowie .
Ogolny Punkt tej skargi jest ze psuje ZABAWE NA SKYBLOCKU ! (ma ogarniac ale jak mowilem juz nawed zartowac nie mozna itd.)
zgadzam sie z moim przedmówcą draven psuje praktycznie kazdemu graczowi zabawe na serwerze skyblock i mi to się nie podoba

DravenPL

Dobra, Macie na mnie skargę ja coś powiem,

Dostałem socialspy żeby gracze nie reklamowali.

Po 2 Tam napisałem błędnie ale niech sprawdzi piorun konsole Poprawiłem za 2 sekundy.

Po 3 To że cie kontroluje bo za dużo sobie pozwalasz to już skarga?

Niech piorun lub ktoś wejdzie na serwer i się zapyta.

A i nie jest mój obowiązek ciągle się do ciebie tepać lub pytasz mnie się ciągle o range.

VambieZRT

Ja też się zgadzam z informacją o DravenPL który zazwyczaj psuje rozrywkę na serwerze mcsurvi.pl (skyblock)
- jest cały czas afk tak mówiąc że gra w Lol'a więc ja muszę tracić czas aby po 30 min odpowiedział mi na moje proste pytanie
-Zazwyczaj daje bana graczom którzy nie są winni!!!!
-czemu on może czytać co my graczy piszemy na msg?!?!
-Jak on może uczyć graczy? Jak sam popełnia błędy np. jest jakiś event np. 2+2x2= ? (pyta się innych graczy) jest oczywiste że 6 ale kiedy jakiś gracz napisał 8 on powiedział że to jest poprawna odpowiedź.....?!?!
1.nie pytalem o range tylko sie pytalem kiedy ta rekrutacja bedzie
2. Tam sa 4 Punkty skargi
3. Jak masz Jr.MODA to to jest twoj obowiazek tepac sie i ODPOWIADAC to co ty akurat nie robisz Sad tylko przez caly czas AFK Sad

DravenPL

Aha macie coś do mnie bo nie chce się do was tepac niech piorun sprawdzi logi. i będzie ok.
3 osoby maja Skarga na cb to ty jestes BARDZO DOBRYM jr.MOD

DravenPL

3 osoby z twojego Sojusza.

Też tak mogę zawołać 15 osób żeby skargę dali na cb.
ok dajesz DRAVENPL chce to widziec Big Grin
Draven z tego co ja pamiętam to ty zostałes tak praktycznie dla fun jr.modem
Stron: 1 2 3