McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Banują graczy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Moderatorzy banują nawet jak się nie ma cheatów na przykład zbanował mnie TiTeczek za cheaty a nie miałem
Zgodzę się, administracja nie kiedy może niesprawiedliwie osądzać... na innym serwerze hardcore bylo tak ze prosze wejsc na ts, logout = ban. i bylo sprawdzanie, potem na skype udostepnianie ekranu. itd. sprawdzanie
Drogi maslanka15
Sprawdziliśmy cię razem z moderatorem: _MrVivoX_
Miałeś KillAurę i AntyKnockback (Jednak! Chwilowy kiedy Vivox miał vanisha a ja wszedłem i tu się przyznam na multikonto zobaczyłem jaki jesteś naprawdę jednak znam cię też z innych serwerów na których masz bana permanetnego za cheaty wiem że ktoś mógł mieć nick jak ty ale jednak sprawdziłem ciebie bo ciebie podejrzewałem.
Pozdrawiam w imieniu kadry moderatorskiej mcsurvi
Co do pana sicola
Nie mamy prawa sprawdzać przez programy: TeamViever, Teamspeak, Skype
A to już ma swoje powody, których jednak nie mogę ci udostępnić.
No tak, ale wtedy nie macie 100% pewności a na tyle banów co dajecie choć cheaterów jest dużo możecie kogoś zbanować niesłusznie, to taka sugestia na przyszłość Tongue
No wiesz jeżeli ktoś bije trzech kolesi naraz to wiesz wydaję mi się że jednak % z aury w tym jest.
No mówię jak na samej anihilacji tyle cheaterów jest no ale, jedno ale jest, ja kiedyś na innym serwerze 4fun sklepałem 3 gości diaxowych a ja byłem sam też diaxowy bez cheatów, coś w tym jest, niekiedy ktoś szybko bije w myszke a ktoś nie Wink
Nie wiesz jak działa aura:
Bije 3.. jednocześnie obraca się w ich strony co 0.1s bicie szybciej w myszkę nie za dużo daje ale jednak aura to co innego.
Nie martw się potrafimy rozpoznać skill a kto aura. Niektórzy mylą aurę ze strefą aura bije cały czas strefę można max. 3 pod rząd.
(17-08-2015, 05:58 PM)sicol332 napisał(a): [ -> ]Zgodzę się, administracja nie kiedy może niesprawiedliwie osądzać... na innym serwerze hardcore bylo tak ze prosze wejsc na ts, logout = ban. i bylo sprawdzanie, potem na skype udostepnianie ekranu. itd. sprawdzanie

I może jeszcze łaskawie w rączkę pocałować, żebyś wszedł na TSa i udostępnił ekran... Wystarczy popatrzeć na vanishu jak niektórzy się klepią. Anty knockbacka, aure, criticals bardzo łatwo rozpoznać. Po co mi sprawdzać jeszcze Twoje pliki i i czas marnować, skoro wiadomo że nie grałeś czysto.
Typowy płacz zbanowanego.
(17-08-2015, 06:05 PM)TiTeczek napisał(a): [ -> ]Co do pana sicola
Nie mamy prawa sprawdzać przez programy: TeamViever, Teamspeak, Skype
A to już ma swoje powody, których jednak nie mogę ci udostępnić.

A _MrVivoX_ nas przez skypa sprawdzał Smile
Stron: 1 2