McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
1. obdonald
2. 26.04.2019 około 15:28
3. Byłem wcześniej zbanowany za (podanie adresu) a chciałem podać koleżance adres serwera do teamspeaka3
4. Biegałem po spawnie ogólnie miała być potyczka gildi PKX (nazwa gildi) z WoW (moją gildią) aż tu nagle jestem przeteleportowany do sprawdzarki i kazano mi ściągać programy w ciągu 5 minut a jak nie to permban spytałem admina dlaczego jestem sprawdzany i wogóle to mi odpisał, że losowanie gram w minecraft'a już długo i na żadnym serwerze nie spotkałem się z taką sytuacją, że admin sprawdza graczy z przypadku w wyniku losowania który i tak był pewny, że ja wypadnie ponieważ wczesniej dostałem mute za obrażanie post555 i sconsol pomimo tego, że sami mnie obrażali.
5. Tak jak już wcześniej pisałem chcę grać na tym serwerze ponieważ uważam, że ten serwer jest spoko
6. brak współpracy w trakcie sprawdzania
7. szumielxd_
Skoro chcesz grac na serwerze to musisz przestrzegac jego regulaminu. A tego, jak zakladam nawet nie raczyles przeczytac. Skoro zalezy ci na tym serwerze to pobierz skype i zapros szumielxd. Masz czas do dzisiaj wieczór. Zarezerwuj sobie godzinke na dokladne sprawdzanie, cokolwiek wyda mi sie podejrzane i nie masz co liczyc na UB. Oczywiscie nie byloby takiego problemu gdybys jak normalny czlowiek pobral skype/teamvievera zamiast 7 minut uzalac sie nad swoim losem.
Potraktuj to jako TRZECIA juz szanse.
przepraszam ale nie miałem już dzisiaj czasu czy mógłbym się umówić 27.04.2019 na rano ?

bardzo mi zależy na tym już mogę nawet pobrać tego skype
Dzisiaj zaczal mi sie tygodniowy urlop, wiec decyzję zostawie reszcie administracji.
Szumiel dał ci termin stawienia się na sprawdzanie. Na kontroli się nie pojawiłeś. Trzeciej szansy nie będzie.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]