Dlaczego taki gracz nie dostanie u pomienia , że ma zmienić swój nick ,ponieważ dostanie bana.Nick już mam zmieniony moim zdaniem każdy gracz który ma nie odpowiedni nick powinien dostać u pomienia albo bana na 15 minut zmień nick.No szkoda fajnie się grało

Skoro grasz już na nowym nicku, to w jakim celu potrzebny jest Ci unban na tym, który łamał regulamin?
Nie gram na nowym nicku ponieważ mam premium i nie będę pobierał nonpremium
Dlatego chciałbym ub na moim premium.Skoro inni mogą sie odwołać to ja też jeśli ja złamałem regulamin na tym koncie to dlaczego jak ktoś z innych graczy dostał bana to też grał na koncie które złamało regulamin i dostał ub wiec no :0
Ban jest na nick, a jak sam napisałeś nick już zmieniłeś, więc czemu miałbyś pobierać jakiś inny launcher.
Zmieniłem nick na Mistrz-uuu i ono niby ma hasło jak ja na nim się nigdy nie logowałem
Każdy może sobie wybrać taki i nick i na nim grać. Najwyraźniej ktoś już się zarejestrował, a jak nie jest to twoje konto premium to wymyśl sobie jakiś inny nick.
Nie wcale to nie jest moje konto premium ;D wcale o jezu daj mi reset hasła i gitara serio to jest moja premka Za 30 dni dopiero mogę zmienić nick wiec nie zmienię tak działa minecraft premium :d
Jeśli to nie jest twoje konto nie zresetujemy ci hasła. Nick, który podałeś jest zajęty i musisz wymyślić jakiś nowy. Jak nie możesz zmienić to nie pozostaje ci nic innego jak zainstalować innego minecraft'a np.Shiginima, albo zyczu. Myślę, że temat został wyczerpany.
No dobra dzięki za wszystko. Może za 30 dni wbije

A co do banów za to powinny być na np tydzień a nie na zawsze to taki tip

To za 30 dni sie widzimy szkoda tylko mojej wyspy

Ban czasowy za niewlasciwy nick? Glupota...
wejdziesz na wulgarnym nicku i dostaniesz bana, dajmy na tydzien. I po tygodniu mozesz juz niby normalnie grac na tym nicku?
Jest to serwer no-premium, wiec bany dajemy na nick nie na UUID. Wystarczy zmienic nick na prawidlowy i po problemie.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!